Bir Günlügüne Asker Olacak Özel Bireylere 'Asker Eglencesi' Yapildi

Afyonkarahisar’da bir günlügüne asker olacak özel bireyler için asker eglencesi yapildi. Eglencede gönüllerince eglenen engelli bireyler yillardir bekledikleri bu özel günde asker olacak olmanin gururunu yasadi.

Bir Günlügüne Asker Olacak Özel Bireylere 'Asker Eglencesi' Yapildi
Türkiye Sakatlar Dernegi Afyonkarahisar Subesi öncülügünde yapilan asker eglencesi Zafer Meydani’nda yapildi. Eglenceye kent merkezi ve çevre ilçelerde ikamet eden özel bireyler ve aileleri katildi.

Ay yildizli bayraklari ile eglenceye katilan aileler çocuklarinin bir günlügüne asker olacak olmalarinin hakli gururunu yasarken, özel bireylerin ise mutluluklari yüzlerinden okundu.

Eglence ile ilgili gazetecilere açiklamalarda bulunan Türkiye Sakatlar Dernegi Afyonkarahisar Sube Baskani Faruk Özkara, engelli bireylerin yaninda olan herkese tesekkür ederek, “Engelli kardeslerimize asker eglencesi düzenledik. Fiziki sartlarindan askerlige elverissiz olduklari için, bir günlük askerlik yapacaklar, bunun mutlulugu da onlara yetecek” dedi.



“Kendimi çok mutlu hissediyorum”

Bir günlügüne asker olmanin mutlulugunu yasayan Mehmet Ozan Altin ise çok mutlu ve gururlu oldugunu belirterek, kendimi çok mutlu hissediyorum askere gidecegim için. Bu ani 22 yildir bekliyorum ve çok heyecanliyim” diye konustu.

Eglence özel bireylerin ve ailelerin çalinan müzik esliginde doyasiya eglenmesi ile son buldu.
Kaynak: İHA