Bayburt Il Milli Egitim Müdürlügü Tarafindan Yardimci Kaynak Kitaplar Dagitildi

Bayburt’ta LGS ve YKS’ye girecek ögrencilere destek olmak amaciyla Il Milli Egitim Müdürlügünce ögrencilere kaynak kitaplar dagitildi.

Bayburt Il Milli Egitim Müdürlügü Tarafindan Yardimci Kaynak Kitaplar Dagitildi
Milli Egitim Bakanligi, LGS ve YKS’ye girecek ögrencilere destek olmak amaciyla hazirlanan çalisma kitaplarindan 12 milyon bastirarak 8’nci ve 12’nci sinif ögrencilerine ücretsiz olarak dagitmaya basladi.

Milli Egitim Bakanligi, tüm egitim kademeleri için ögrencilerin ek kaynak ihtiyaçlarini karsilamak üzere çalisma yapraklari, fasiküller, çalisma sorulari, beceri temelli testler, LGS örnek ve YKS çalisma sorulari gibi pek çok yardimci kaynagi her ay düzenli olarak yayimlamaya devam ediyor. Bu kaynaklarla ögrencilerin yardimci kaynak ihtiyacinin ücretsiz giderilmesi amaçlaniyor. MEB, bu çerçevede su ana kadar 24 milyon yardimci kaynak kitabini ögrencilere dagitti.

Bayburt Il Milli Egitim Müdürü Ahmet Hakan Tomar, bakanligin bu kaynaklar ile ögrencilerin derste isledikleri konulari pekistirmelerini, uzaktan egitimde olusan ögrenme kayiplarini telafi etmelerini ve ögrenme süreçlerine katki saglamayi amaçladigini belirtti.

Sinav hazirligindaki ögrencilerle sohbet ettikten sonra yardimci kaynaklarin bir kismini Bayburt Milli Irade Anadolu Lisesindeki 12’nci sinif ögrencilerine teslim eden Tomar, yaklasan sinavla ilgili ögrencilere basarilar diledi. Ögrenciler ise yardimci kaynaklar begendiklerini ve bu kaynaklarin kendilerine ulasmasini saglayan Milli Egitim Bakani Prof. Dr. Mahmut Özer’e tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA