Baskan Soyer Yeni Projelerin Müjdesini Verecek

Izmir Büyüksehir Belediyesi, 19 Mayis’i Gençlik Festivali ile kutlamaya hazirlaniyor. 17-21 Mayis tarihleri arasinda Inciralti Kent Ormaninda düzenlenecek festivalin ilk gününde Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, gençlere yönelik yeni projelerinin müjdesini verecegi bir tanitim toplantisina ev sahipligi yapacak. Toplantinin ardindan Baskan Soyer, Okan Bayülgen’le gençlik bulusmasina katilacak. Kampin ilk günü Madrigal konseriyle son bulurken gençler 19 Mayis’ta Teoman ile cosacak.

Baskan Soyer Yeni Projelerin Müjdesini Verecek
Büyüksehir Belediyesi, milli mücadelenin 103. yilinin kutlanacagi 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayraminda Gençlik Festival’i düzenliyor. 17-21 Mayis tarihleri arasinda Inciralti Kent Ormanindaki festivalin ilk gününde saat 17.00’de Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, gençlik projelerini anlatacagi ve yeni projelerinin müjdesini verecegi bir tanitim toplantisina ev sahipligi yapacak. Toplantinin ardindan 18.00’de ise Baskan Tunç Soyer, ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’le gençlik bulusmasina katilacak. Kampin ilk gününde program 21.00’de Madrigal konseriyle devam edecek. 5 gün sürecek festival çerçevesinde 19 Mayis 20.00’de ise Gündogdu Meydaninda Teoman sahne alacak.

2019’da 6.’si düzenlenen Shining Star Awards-Eglence, Etkinlik Ödülleri yarismasinda yilin en iyi festivali seçilen ve gençlerin deyimiyle “anne sefkati ile” misafirlerini agirlamaya hazirlanan festival çerçevesinde bu yil bin 500 genç Inciralti Kent Ormaninda kendileri için ayrilmis özel alandaki çadirlarda konaklayacak. Gençlik Festivaline katilmak isteyen 18-30 yas arasi üniversite ögrencisi ya da mezunu gençler bizizmir.com sitesi üzerinden basvuru yapabiliyor.

Spordan sanata her sey bu festivalde

Basvurusu onaylanan gençler gezici kütüphane, yasayan kütüphane, tohum topu atölyesi, yoga atölyesi, barista workshop, doga yürüyüsü, sosyal girisimcilik atölyesi, seramik workshop, dans gösterileri, dogaçlama tiyatro gibi etkinliklerden ücretsiz yararlanabilecek. Gençler ayrica çadir kamp alaninda sahne alacak Bando35Brass, DJ Pangea & Bao & Bekir, DJ Ege Güner, DJ performans Özgür Güler, 4Exampleband, Chocolate Band konserlerini izleyebilecek. Spor etkinleri çerçevesinde ise kaleye sut atma, canli langirt, yetenek parkuru/outdoor cross fit, yavas bisiklet/çoklu ip atlama, halat çekme, bocce, plaj voleybolu, ayak tenisi, plaj futbolu turnuvasi gibi ödüllü yarismalarin yer aldigi ve gün boyu yararlanabilecekleri satranç, tavla, briç, basketbol gibi etkinliklere katilabilecekler.
Kaynak: İHA