Baskan Sari Açikladi Açiklamasi Amasya'da 5 Yildizli Otelin Insasi Yakinda Basliyor

Amasya Belediye Baskani Mehmet Sari, ihalesi yapilan 5 yildizli marka otelin insasina yakinda baslanacagini açikladi.

Baskan Sari Açikladi Açiklamasi Amasya'da 5 Yildizli Otelin Insasi Yakinda Basliyor
Belediye binasinin arsasini satin alarak kazandirdigi alan üzerine kurulacak 5 yildizli Hilton Gardenn Inn Otelinin projesi için çok emek verdiklerini belirten Baskan Sari, “Biz hayal ederiz, neticede o hayalimizin bir evrak üzerinde sekillenmesini ve ondan sonra da sekillenenin eger uyum sagliyorsa o sehre olmasini arz ederiz. Dedik ki bu sehir dünya sehri olmali. Geldigimiz günden bu tarafa bunu söylüyoruz” dedi.

10 bin metre karelik bir alana, 102 odali, 600 metrekarelik spa merkezi olan bir otel kurulacagina deginen Mehmet Sari, “Yüzme havuzlarimiz, 80 araçlik otoparkimiz, çok amaçli üç dört tane salonumuz olacak. Ayrica kokteyl ve nisan salonlarimiz, kafeteryamiz ve dis kisimda pastanemiz bulunuyor. Bunun yani sira karsidan karsiya yaya geçidi olarak yapilacak cam köprümüz olacak. Bizim derdimiz bu sehri dünya ile tanistirip, dünya paralarini buraya getirmek” diye konustu.

Amasya’ya yeni eserler kazandirmaya gayret ettiklerine deginen Sari, “Otel insaatinin bitimi ile birlikte isletmemiz Amasya Belediyesi tarafindan isletilecek. Biz verdigimiz sözleri kesinlikle ve kesinlikle yerine getiririz. Bundan kimsenin süphesi olmasin. Allah bu cani bu bedende biraktigi müddetçe verdigimiz her söz yerine gelecek” seklinde konustu.

Kaynak: İHA