Baskan Büyükkiliç'tan 'Çarsi Cephe Ve Zemin Düzenlemesi' Için Istisare Toplantisi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri’nin önemli ticaret merkezlerinden olan çarsi içerisinde yapilacak cephe ve zemin düzenleme çalismalari için esnaflarla istisare toplantisi gerçeklestirdi.

Baskan Büyükkiliç'tan 'Çarsi Cephe Ve Zemin Düzenlemesi' Için Istisare Toplantisi


Dr. Memduh Büyükkiliç baskanliginda, ulasimdan altyapiya, turizmden sagliga hemen her alanda kentin çok yönlü gelisimi için önemli çalismalar yürüten Büyüksehir Belediyesi, ayrica sehrin estetik yapisini gelistirmek amaciyla yeni projeleri hayata geçiriyor. Bu çerçevede Büyüksehir Belediyesi tarafindan kentin önemli ticaret merkezlerinden olan çarsi içerisinde hayata geçirilecek hizmetlerin ele alindigi ‘Çarsi Cephe ve Zemin Düzenleme Çalismalari’ istisare toplantisi düzenlendi.

Kayseri Ticaret Odasi’nda gerçeklesen istisare toplantisina Baskan Büyükkiliç’in yani sira, Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, Kayseri Ticaret Odasi Ömer Gülsoy, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Hamdi Elcuman, alt yapi kuruluslarinin temsilcileri ve esnaflar katildi.

Toplantida konusan Baskan Büyükkiliç, her asamasinda Ticaret Odasi ile istisare ederek birlikte çalistiklarini ifade ederek, esnafi magdur etmeden hayata geçirilmesi yönünde gerekli duyarliligi göstereceklerinin altini çizdi. Baskan Büyükkiliç, “Bu etaptan sonra devamini saglayacak gayretimiz olacak insallah. Bizimle isbirliginiz olursa basaririz. Birligimizin beraberligimizin bereket oldugunu, basariya da destek oldugunu bir kez daha paylasiyorum” dedi.

Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Hamdi Elcuman ise katilimcilara çarsi içerisinde yapilacak cephe ve zemin düzenleme çalismalari hakkinda detayli sunum yapti. Çarsi içerisinde cephe düzenleme çalismalarina baslayacaklarini belirten Elcuman “Ihalemizi yaptik, bina bina çalistik. Çok hizli bir sekilde yapacagiz. Insallah çarsimizin cazibesini, ömrünü artiracak bir çalisma olacak diye umuyoruz” ifadelerini kullandi.

Sunumun ardindan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu ile birlikte esnaflarin bu konuda taleplerini de dinledi.
Kaynak: İHA