Antalya'da Tabanca Ile Saka Ölüm Getirdi

Antalya’da 18 yasindaki genç kiz, iddiaya göre tabanca ile sakalasirken kaza ile 19 yasindaki kuzenini vurdu. Hastaneye kaldirilan genç kurtarilamadi.

Antalya'da Tabanca Ile Saka Ölüm Getirdi
Edinilen bilgiye göre, olay gece saat 00.00 sularinda Kepez ilçesi Baraj Mahallesi 5896. Sokak’taki müstakil bir evde meydana geldi. Abuzer Ünder (19) yeni aldigi ruhsatsiz tabancasinin temizligini yaptigi sirada yanina amcasinin kizi A.N. (18) geldi. Sarjörü bulunmayan tabancayi eline alan genç kiz, iddiaya göre saka ile kuzenine dogrulttu. Kaza ile ates alan silahtan çikan kursun Ünder’e isabet etti. Durumun 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirilmesiyle adrese polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Ünder, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Ünder’in cenazesi otopsi yapilmak üzere Antalya Adli Tip Kurumu’na kaldirildi. A.N. ise emniyetteki ifadesinin ardindan adliyeye sevk edildi. Aci haberi alan Abuzer Ünder’in yakinlari morga geldi. Cenazenin alinisi sirasinda Ünder’in yakinlari gözyaslarina boguldu. Bayginlik geçiren bir kadini yakinlari kucaginda tasiyarak götürdü.

Yapilan otopsinin ardindan teslim alinan gencin cenazesi Doguyaka Mezarligi’nda topraga verildi.

Ölen gencin amcasi Abidin Ünder, “Her iki tarafta benim akrabam oluyor. Dün gece yegenim evde otururken kiz yanina geliyor, masa üstünde de bir silah varmis. Onun da temizligini yapan yegenim sarjörü çikariyor ama içinde bir mermi kaliyor. Kiz çocuk silahi aliyor, sakayla kaldirirken biranda kazayla patlama oluyor. Yegenim alnindan vuruluyor ve hastanede ölüyor. Silah iyi bir sey degil. Bizim canimiz yandi, kimsenin cani yanmasin ne dügünde ne de baska yerde. Bu herkese ibret olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA