AK Parti ' Daraltilmis Il Danisma Meclisi' Toplantisi Yapildi

AK Parti Malatya Il Baskanligi tarafindan “Daraltilmis Il Danisma Meclisi” toplantisi gerçeklestirildi.

AK Parti ' Daraltilmis Il Danisma Meclisi' Toplantisi Yapildi
Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçeklesen toplantiyi AK Parti Il Baskani Ihsan Koca yönetti. Ihsan Koca’nin selamlama konusmasinin ardindan baslayan toplantida teskilat mensuplari istisare ve degerlendirmelerde bulundu. Toplantida, AK Parti’nin 20 yilda yapmis oldugu hizmetler ve 2023 seçimi konusuldu. AK Parti MKYK üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalik, AK Parti’nin 20 yildir ülkeye hizmet ettigini belirterek, “ AK Parti 20 yildir ülkeye hizmet ediyor. Ülkeye hizmet ederken de 14 seçim geçirdik. Türkiye’nin en önemli sorunu ana muhalefet 2023’te de onlar gereken cevabi alacaklar” dedi.

AK Parti MKYK üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise hizmet üzerinden siyaset yaptiklarini ve 2023 seçiminde de bu hizmetleri taçlandiracaklarini belirterek, “ Biz her seçime farkli bir cosku ve anlayisla gittik. 2023 yilda yaptigimiz hizmetlerin taçlandirilacagi, onlarin muhasebesinin yapilacagi, bugüne kadar yapmis oldugumuz kazanimlari yarinlara tasiyacagimiz bir seçim olacak. Biz bugüne kadar Türkiye için neyin dogru olduguna düsündüysek, sonuna kadar savunduk. Hiçbir zaman algi üzerinden siyaset yapmadik, hizmet üzerinden siyaset yaptik” seklinde konustu.

Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Malatya’nin her sahasinda gece gündüz demeden yogun bir çalisma içerisinde olduklarini ifade ederek, “ Malatya’nin her sahasinda her tarafinda gece gündüz demeden bütün ekiplerimizle, belediyelerimizle, teskilatimizla yogun çalisma içerisindeyiz. Bu dönem bizim için çok önemlidir. Arkadaslarimiza vermis oldugumuz talimatta da özellikle 2023’ü daha iyi daha güzel bir sekilde neticelendirmemiz ve Malatya açisindan farkli bir yapida degerlendirmemiz için sahada gece gündüz durmadan kimin ne ihtiyaci varsa yapilmasi noktasinda gerekli talimati verdik” ifadelerine yer verdi. Pütürge Belediye Baskani Mikail Sülük ise yapmis olduklari hizmetler hakkinda bilgi vererek, “ Hiçbir zaman borçla sikayetçi olmadik. Her belediyenin borcu olur ama karsiliginda da hizmeti olmali diye düsünüyoruz. Suanda belediyenin 34 çalisani var. Kurdugumuz iki sirkette 100 gencimizi istihdam ediyoruz. Kadin kooperatifinde 30 kadini istihdam ediyoruz. Yeni açilisini yapacagimiz bir sanayi sitesi kuruyoruz. Burada da 500-600 gencimizi istihdam edip kirsal ilçelerde göçün önüne geçmeyi hedefliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA