AK Parti Çorum Il Baskani Ahlatci'dan Özel Çocuklara Ziyaret

AK Parti Çorum Il Baskani Yusuf Ahlatci, 10-16 Mayis Dünya Engelliler Haftasi münasebetiyle Kale Özel Uygulama Okulu ile Zübeyde Hanim Özel Egitim Kurumlarini ziyaret ederek, özel çocuklarla bir araya geldi.

AK Parti Çorum Il Baskani Ahlatci'dan Özel Çocuklara Ziyaret
Pandemi nedeniyle ara verdigi ziyaretlerine devam eden AK Parti Il Baskani Ahlatci, özel çocuklarin yogun ilgi ve sevgisiyle karsilasti. Ziyaretlerden duydugu memnuniyeti dile getirerek, engelin kalplerde olmadigi sürece sevginin her engelin üstesinden gelecegini belirten Yusuf Ahlatci, "Aramizda hiçbir engelin olmadigi, hatta birçogumuzdan daha üstün vasiflara sahip olduguna inandigim çocuklarimizla bir arada olmaktan onur duydugumu belirtmek isterim. Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulundugu bir saglik sorunu degil, sosyal boyutlariyla hepimizi yakindan ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasini gerektiren bir konudur. Sosyal devlet anlayisi ve yardimsever bireyler olma bilinciyle, engelli vatandaslarimizin hayatini kolaylastirmak, toplum olarak en önemli görevlerimiz arasinda yer almaktadir. Var olan duyarliligin artmasi ile engellilerimizin anlasilma ve farkina varilma talebini, zenginlik ve güzellik emaresi olarak görüp gelecege umutla bakabilmelerini saglayabiliriz. Sevgiyle tüm engelleri asmak, hayati her alanda paylasmak mümkün. Biz de Çorum’da engelleri sevgi ile asiyoruz” dedi.

Ziyarette Il Baskani Yusuf Ahlatci’ya Il Milli Egitim Müdürü Abdullah Kodek ve Il Baskan Yardimcilari Emre Turan, Kadriye Tasdemir ve Emre Çitak eslik etti.
Kaynak: İHA