Yahyali Ana Girisi Güzellesiyor

Yahyali ilçe girisinde Yahyali Belediyesi ve Karayollari 6. Bölge Müdürlügü is birligi ile bakim, onarim ve genisletme çalismasi baslatildi.

Yahyali Ana Girisi Güzellesiyor
Ilçenin Mustafabeyli Mahallesi ile Develi Kavsagi arasinda bulunan 2 kilometrelik yolda baslatilan çalismalari yerinde inceleyen Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk; “Turizm ilçesi Yahyali’ya yakisir bir ilçe girisi yapmak istiyoruz. Bize bu konuda destek veren Karayollari 6. Bölge Müdürlügü’ne ilçemiz adina tesekkür ediyorum” dedi.

Konu ile ilgili açiklamalarda bulunan Baskan Esat Öztürk; “ Ilçemizin ana girisi olarak adlandirdigimiz Mustafabeyli Mahallesi ile Develi Yolu Kavsagi arasinda bulunan 2 kilometrelik yolumuzda genisletme çalismalarimiz basladi.

Ilçemize, turizm ilçesine yakisir bir giris yapmak istiyoruz. Bizlere bu konuda destek saglayan bakanligimiza ve Karayollari 6. Bölge Müdürlügümüze tesekkür ediyorum. Yahyali Belediyesi olarak bizde altyapi konusunda destek verecegiz. Yol güzergâhinda bulunan elektrik, su, kanalizasyon ve dogalgaz hatlarinin zarar görmemesi için önlemler alacagiz. Bildiginiz üzere geçen yil Develi - Yahyali yolu yapilarak hizmete açilmisti. Emegi geçen herkese yürekten tesekkür ediyoruz. Eskiden Kayseri’ye 1-1.5 saat gibi bir zamanda giderken, Develi yolu ile bu süre 40 dakikaya düstü. Hem yakit hem de zaman konusunda tasarruf sagladik. Insallah Yesilhisar- Yahyali yolu da bittigi zaman bambaska bir turizm ilçesi olacagimiza inaniyorum. Biz buradan Karayollarimiza, Ulastirma Bakanligimiza ve yol konusunda hassasiyetini bildigimiz Cumhurbaskanimiza tesekkür ediyoruz. Ve kendilerine dualar ediyoruz. Bu güzel çalisma ilçemize hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA