Trafik Kurallarina Sanatla Dikkat Çektiler

Çorum’da bir grup tiyatro ögrencisi, trafik kurallarina dikkat çekmek amaciyla pandomim gösterisi yapti.

Trafik Kurallarina Sanatla Dikkat Çektiler
Karayollari Trafik haftasi etkinlikleri çerçevesinde trafikte farkindaligi artirmak amaciyla Il Emniyet Müdürlügü Trafik Sube Müdürlügü ve Tiyatro Dördüncü Duvar üyeleri trafik yogunlugunun yasandigi 5 farkli kavsakta etkinlik düzenledi.

Tuzcular kavsaginda “Yayaya yol ver”, “Öncelik hayatin, Öncelik yayanin”, “Telefonu birak”, “1 dakika çok seyi degistirir”, “Yayalar kirmizi çizgimiz”, “Hayatima kastim yok kaskim var” ve “Bazilari hizi seçer siz yasamayi seçin” yazili pankartlarla pandomim yapan tiyatrocu gençler sürücüler ve yayalari trafik kurallarina karsi uyardi.

Tiyatro Dördüncü Duvar Sanat Yönetmeni Özgür Pehlivan, Trafik Sube Müdürlügü ile güzel bir çalismaya imza attiklarini belirterek, amaçlarinin trafik kurallarina karsi farkindaligi artirmak oldugunu söyledi.



Trafik Sube Müdürü Bünyamin Demir ise, trafik kenti olan Çorum’da özellikle yaya güvenligini en üst seviyeye çikarmak için tiyatro sanatçilari ile birlikte farkindalik etkinligi düzenlediklerini belirtti.

Bu tür etkinliklerin yil boyunca devam edecegini vurgulayan Bünyamin Demir, “Kentte bes önemli kavsagimiz var. Bu kavsaklardan bir tanesi de Tuzcular kavsagiydi. Sürücüler, yolcular ve yayalarin can güvenligini en üst seviyeye çikarmak için planlamalar yaptik” dedi.

Kaynak: İHA