Tarimda 108 Yillik Tecrübe Açiklamasi Basak Traktör

Basak Traktör Genel Müdürü Duysen Erdogan, çiftçileri güvenini kazanmis bir tarim markasi olarak 1914 yilindan beri Türk tariminin ve çiftçisinin yaninda olduklarini söyledi.

Tarimda 108 Yillik Tecrübe Açiklamasi Basak Traktör
Duysen Erdogan, 14 Mayis Dünya Çiftçiler Günü dolayisiyla yaptigi açiklamada, Basak Traktör’ün, 50 HP’den 122 HP’ye kadar bahçe, kompakt ve tarla traktörleriyle Türk tariminin ve güvenini kazandigi çiftçinin yaninda oldugunu kaydetti.

Uluslararasi Tarim Üreticileri Federasyonu’nun (IFAP) kurulus tarihi olan 14 Mayis’in, 1984 yilindan beri her yil “14 Mayis Dünya Çiftçiler Günü” olarak kutlandigini animsatan Erdogan, “Tarlasinda, bahçesinde tarimin ve ülkemizin gelismesine katki saglayan çiftçilerimizin 14 Mayis Dünya Çiftçiler Gününü kutlariz. Çiftçilerimizin güvenini kazanan bir tarim markasi olarak 108 yildan beri Türk tariminin ve çiftçisinin yanindayiz” dedi.

Kaliteli traktör ve özenli satis sonrasi hizmetleri ile tarim sektörüyle bagi daha da güçlendirdiklerine vurgu yapan Erdogan, “Çiftçimizin kendini yakin hissettigi ve yakinlarina önerdigi marka olmak için var gücümüzle çalisiyoruz. Bunun karsiligini da Almanya’dan Güney Amerika’ya, Isviçre’den Uzakdogu’ya ihraç edip tarim sektörünün hizmetine sundugumuz traktörlerimizle görüyoruz” diye konustu.

Basarili Ar-Ge çalismalari ile gelistirilen Basak Traktör modellerinin yani sira, çiftçilerin ihtiyaçlari dogrultusunda Basak Agri markali ekipmanlarindan da zenginlestirildigini vurgulayan Erdogan, sözlerini söyle tamamladi:

“Modern teknolojiye sahip tesislerimizde tasarladigimiz motorlari, fabrikamiz test ünitelerinde dünya standartlarina göre test etmekteyiz. Sanayi ve Teknoloji Bakanligi onayli Ar-Ge Merkezimizde çevreci Euro 5 motora sahip traktör çalismalari yapilmaktadir. Basak Traktör’ün Red Power 5120 modeli 2020 yilinda Almanya’da düzenlenen, dünyanin en prestijli tasarim yarismasi If Design’de alaninda ödüle layik görülmüstü. 2022 yili içerisinde zenginlestirilecek 5000 serisi traktörleri çiftçilerin begenisine sunacagiz ve tarlalarda, bahçelerde topraklarina bereket katacagiz.”
Kaynak: İHA