RB Karesi Tekstil'den Bursaspor'a Destek

Bursaspor kulübü tarafindan baslatilan “Armana Saril” kampanyasina RB Karesi Tekstil Firmasi ve Firma Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Bayduz’dan destek geldi.

RB Karesi Tekstil'den Bursaspor'a Destek
Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas ile Bursaspor 2. Baskani Talha Timur Han, RB Karesi Tekstil Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Bayduz’a desteklerinden dolayi tesekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konusan Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, "Destekleri için RB Karesi Tekstil Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Bayduz’a tesekkür ederiz. Ilimizin önemli sanayicilerinden RB Karesi Tekstil Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Bayduz, Bursaspor kulübü tarafindan baslatilan “Armana Saril” kampanyasina destek vermek isteklerini belirterek kulübümüze ulasti. Bu örnek davranisi için hem kendilerine tesekkür etmek hem de ziyaret etmek istedik. Bu vesile ile tüm sanayicilerimizi kulübümüzün kampanyasina destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

RB Karesi Tekstil Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Bayduz ise "Ziyaretleri için Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas ile Bursaspor 2. Baskani Talha Timur Han’a tesekkür ederiz, Bursaspor hem sehrimiz hem de bizim için çok önemli. Biz firma olarak kulübümüz tarafindan baslatilan “Armana Saril” kampanyasina destek vermek istedik. Insallah bu zorlu günler geride kalacak ve Bursaspor’umuz hak ettigi Süper Lige tekrar çikacak. Biz firma olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya haziriz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA