Kayseri'nin En Büyük Uyusturucu Üretim Yeri Oldugu Degerlendirilen Ev Görüntülendi

Kayseri polisi tarafindan kentin en büyük uyusturucu imalathanesi oldugu degerlendirilen evden özel olarak hazirlanmis havalandirma, aydinlatma nemlendirme kurutma sistemi, güç makinesi, günes isinlarindan uyusturucu maddeleri korumak için siyah çadir, özel gübreli toprak ve saksilara özenle ekilmis uyusturucu madde gibi birçok suç unsuru ele geçirildi.

Kayseri'nin En Büyük Uyusturucu Üretim Yeri Oldugu Degerlendirilen Ev Görüntülendi
Edinilen bilgiye göre, Kayseri Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri gelen bir ihbar üzerine Melikgazi ilçesine bagli Gökkent Mahallesi 1801. cadde üzerinde bulunan apartmanin 10’uncu katindaki daireye operasyon düzenledi.

Kentin en büyük uyusturucu üretim yeri oldugu degerlendirilen imalathaneye gelen ekipler, süpheli Muhammet A.’nin kapiyi açmasi yönünde ihtarda bulundu. Sahsin kapiyi açmayip materyalleri yok edecegini degerlendiren polis ekipleri, eve girdi. Bu sirada polise yakalanacagini anlayan süpheli sahis, 10’uncu kattan kendini bosluga birakti. Durumu fark eden polis ekiplerinin ihbari üzerine bölgeye gelen saglik ekipleri, yaptiklari ilk müdahalede Muhammet A.’nin hayatini kaybettigini belirledi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yapti. Sahsin cenazesi de yapilan incelemenin ardindan hastane morguna kaldirildi.

Evden çikanlar görenleri sasirtti

Evde arama yapan narkotik dedektifleri, uyusturucu madde imalatinda kullanilan çok sayida kimyasal madde, imal edilen uyusturucu malzemeleri preslemek için pres makinesi, uyusturucu madde imalati için özel olarak hazirlanmis havalandirma, aydinlatma nemlendirme kurutma sistemi ve güç makinesi, günes isinlarindan uyusturucu maddeleri korumak için siyah çadir, üretilen uyusturucu maddeleri ögütmek için kullanilan ögütme makinesi, çok sayida üretilmis kullanima hazir esrar maddesi, uyusturucu madde üretiminde kullanilan özel gübreli toprak, uyusturucu üretimi için ilk filizlenme ve çimlendirme sistemi, saksilara özenle ekilmis uyusturucu maddeler, hassas terazi ve 1 adet ruhsatsiz tabanca ele geçirildi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA