Güzlek Mesire Alani Senlikle Açiliyor

Akyazi Belediyesi Güzlek Mesire, Spor, Karavan, Yürüyüs ve Kamp Alani yarin saat 15.00’da açiliyor. Açilisi Hidrellez Senligi ile birlikte gerçeklestireceklerini belirten Belediye Baskani Bilal Soykan, “Açilisimiza ve senligimize tüm vatandaslarimiz davetlidir” dedi.

Güzlek Mesire Alani Senlikle Açiliyor
Akyazi Belediyesi vatandaslarin keyifli vakit geçirebilecegi park ve yesil alanlarin sayisini artirmaya devam ediyor. Belediyenin bir süredir devam eden çalismalari sonucunda ilçeye kazandirilan Akyazi Belediyesi Güzlek Mesire, Spor, Karavan, Yürüyüs ve Kamp Alani yarin( 14 Mayis Cumartesi) saat 15.00’da açiliyor. Orman içerisinde yer alan tesiste basketbol, futbol ve voleybol sahalari, dev salincak, oyun gruplari, spor aletleri, piknik alanlari, mescit ve idari bina yer aliyor.

Akyazi Belediyesi olarak vatandaslarin aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri tesisin çalismalarinin bir süredir devam ettigini belirten Belediye Baskani Bilal Soykan, “Akyazi’miza çok yakisacak, vatandaslarimizin aileleri ile birlikte güzel vakit geçirip anilar biriktirebilecegi, nezih bir ortamda piknik yapip, yürüyüs ve kamp yapabilecegi, yerli ve yabanci turistlerin de ilgi göstermesini bekledigimiz ‘Akyazi Belediyesi Güzlek Mesire Trekking ve Kamp Alani’mizin açilisini yarin saat 15.00’da valimiz ve milletvekillerimizin de katilacagi törenle açacagiz. Vatandaslarimizin doyasiya eglenecegi Hidrellez Senligi ile birlikte gerçeklestirecegimiz açilisimiza tüm vatandaslarimiz davetlidir” diye konustu.

Baskan Soykan vatandaslarin açilis ve senlik alanina ulasimi için saat 12.00, 13.00 ve 14.00’da Gazi Süleymanpasa Camii önünden otobüs kaldirilacagini da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA