Baskan Tütüncü Açiklamasi '95 Bin Esnafimiza Hizmete Devam'

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi seçimlerini tekrar kazanan Adlihan Dere ve yönetimine hayirli olsun ziyaretinde bulunan Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, “Sevgiyle, saygiyla Antalya’nin 95 bin esnafina, 75 esnaf odasina hep beraber hizmete devam edecegiz” dedi.

Baskan Tütüncü Açiklamasi '95 Bin Esnafimiza Hizmete Devam'


Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, AESOB’un 20. Olagan Genel Kurul Toplantisinda yeniden güven tazeleyen Adlihan Dere ve yönetimine hayirli olsun ziyaretinde bulundu. AESOB Baskani ve yönetimini birlik binasinda ziyaret eden Baskan Tütüncü, esnafi bölmeden, parçalamadan tam tersi birlestiren ve kucaklayan bir seçim dönemi yasattigi için Adlihan Dere’yi tebrik etti. Basari dileklerini, ileten Baskan Tütüncü, “Seçim sürecinde Antalya’ya iki tane basariyi tattirdiniz. Bunlarin birincisi bütün odalarimizin çok yogun bir maratonu vardi. Bu maraton baris, kardeslik ve sükun içinde geçti. Bu seçimleri bu sekilde atlatabilmek pek kolay bir is degil. Esnafi bölmeden, parçalamadan tam tersi esnafi birlestirerek, kucaklastirarak, bir seçim dönemine ulastirmis olmak önemli bir basaridir “ diye konustu.



“95 bin esnafi en güzel sekilde temsil ettiniz”

AESOB Baskani Adlihan Dere ve ekibinin seçim sürecindeki ikinci basarisina da deginen Baskan Tütüncü, “95 bin esnaf üyemizin her birisini en güzel sekilde temsil eden bir genel kurulu gerçeklestirdiniz. 20. Genel Kurulunuz hayirli ugurlu olsun. Yönetiminize basarilar diliyorum. Adlihan Dere demek proaktif bir yönetim, proaktif çalisma demek. Esnafin her yerde temsil edilmesi, esnafin sözüne kulak verilmesi demek “dedi.

“Çok daha güzel günlere sizleri, hep beraber, ekibinizle beraber tasiyacak olmanin heyecani içindeyiz.” diyerek sözlerine devam eden Baskan Tütüncü, “Bu birlik ve beraberligimizle esnafimiza çok daha güzel günler yasatacagiz. Bu duygu ve düsünceler bütün ekibinizi ve bu basarilarla en çok payi olan sahsinizi tebrik ediyorum, basarilariniz daim olsun. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada Kepez Belediyesi olarak, sizi desteklemeye, sizin yaninizda olmaya, sizin yaninizda durmaya devam edecegiz. Esnaf bizim için çok kiymetli, çok degerli, çok önemli. Esnafimizin çok mutlu olacagi yarinlarda hep beraber olacagiz“ diye konustu.



“Sözde degil özde esnaf dostusunuz”

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü’nün ziyaretinden duydugu mutlulugu dile getiren AESOB Baskani Adlihan Dere de, “Göreve geldiginiz günden bu yana hep yapmis oldugunuz çalismalarla esnaf ve sanatkarin lehine projeleri hayata geçirerek, esnafimizin para kazanmasi, refaha ulasmasi ve daha mutlu olmasi için projeler gerçeklestirdiniz. Yapmis oldugunuz projelerin tamamini esnaf odalarimizla isbirligi içinde gerçeklestirdiniz. Bugün geldigimiz basarilarda sizlerin emegi ve katkisi çok fazla. Siz bir belediye baskani olarak tüm dünyada görüldügü gibi Antalya’mizda da görülen pandemiyle ilgili esnaf ve sanatkarimiza her türlü destegi verdiniz. Pandemi döneminde gerek kiralarla, gerekse yapmis oldugunuz esnafa yönelik maskeden dezenfekteye, saglik kitinden gida kolisine kadar desteklerinizle her türlü katkiyi koydunuz. Sözde degil özde esnaf dostusunuz. Esnaf dostu oldugunuzu bugün ilk ziyareti yaparak ortaya koydunuz. Iyi ki varsiniz“ dedi.

Kaynak: İHA