Baskan Isiksu Açiklamasi 'Gayretleri Her Seye Deger, Tebessümleri Dünyaya Bedel'

Adapazari Belediyesi, engelli vatandaslara yönelik sundugu hizmetlerle takdir toplamaya devam ediyor. Engelli Araçlar Bakim Atölyesi, Engelsiz Danisma Hizmetleri Ofisi ve tüm projelerde erisilebilirlige uygunluk çalismalari ile Engelsiz Adapazari için gayret ettiklerini vurgulayan Baskan Mutlu Isiksu, “Gayretleri her seye deger, tebessümleri dünyaya bedel. Zihinlerdeki engellerin tamamen kalktigi bir dünya temennisiyle” dedi.

Baskan Isiksu Açiklamasi 'Gayretleri Her Seye Deger, Tebessümleri Dünyaya Bedel'
Adapazari Belediyesi, engelli vatandaslarin hayatlarini kolaylastiran hizmetleri ile takdir toplamaya devam ediyor. Engellilerin zarar gören, bozulan araçlarinin tamiratini yapan Adapazari Belediyesi Engelli Araçlar Bakim Atölyesi’ne çevre ilçe ve illerden de talep var. Ilçe belediyelerin yaninda il disindan da birçok belediye, tamir ihtiyaci olan araçlari Adapazari’na göndererek ücretsiz bakimini yaptiriyor. Dagdibi Mahallesi’ndeki Teknik Birimler Santiyesinde bulunan tamir ve bakim atölyesinde, parçalari bulunan engelli araçlar hemen gününde tamir edilerek engelli vatandaslarin evine teslim ediliyor. Parçasi olmayan araçlarda temin süresi dâhilinde çalisma yapilarak ilgili sorun hizla çözülüyor. Ilçelerde ve il disinda bozulan araçlar ise ilgili belediyeler tarafindan bakim atölyesine ulastirilarak bakimi yapiliyor. Atölyenin ayrica engelli vatandaslara bulundugu yerde hizmet sunan bir araci da bulunuyor.

Adapazari Belediyesi Merkez Binasinda hizmet sunan Engelsiz Danisma Hizmetleri Ofisi’nde ise engelli vatandaslarin talep ve önerilerini dikkate alinarak hizla çözüm üretiliyor. Belediyenin hayata geçirdigi tüm projelerde de erisilebilirlige uygun düzenlemeler gerçeklestiriliyor. Engelliler için etkin hizmetler sunmak hedefiyle baslattiklari çalismalarin yogun bir sekilde sürdügünü vurgulayan Baskan Mutlu Isiksu, “10-16 Mayis Engelliler Haftasinda bir kez daha vurgulamak istedik. Engelli hemsehrilerimizin hayatlarini kolaylastirmak için elimizden gelen tüm gayreti hizmet sundugumuz her alanda gösteriyor, sundugumuz esit hizmetle engelli kardeslerimizin de hamdolsun takdirini kazaniyoruz. Hayati paylasmamiza asla engel yok. Onlarin gayretleri her seye deger, tebessümleri dünyaya bedel. Zihinlerdeki engellerin tamamen kalktigi bir dünya temennisiyle” seklinde konustu.

Kaynak: İHA