Ankara 19 Mayis'a Rengarenk Çiçeklerle Hazirlaniyor

Ankara Büyüksehir Belediyesi, kentin dört bir yanina diktigi rengarenk çiçeklerle Baskent’i 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’na hazirliyor.

Ankara 19 Mayis'a Rengarenk Çiçeklerle Hazirlaniyor
Ankara Büyüksehir Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami öncesi sehri güzellestiren çalismalara imza atiyor. ANFA Genel Müdürlügü, sehrin birçok noktasina diktigi mevsimlik çiçekleri toprakla bulusturuyor.

Baskent 19 Mayis’i rengarenk çiçeklerle karsilayacak

Yerli üreticilerden satin alinan çiçekleri kentteki yenileme alanlari, bulvar, cadde ve orta refüjlere diken ANFA Genel Müdürlügü ekipleri; Anadolu Bulvari, Anitkabir çevresi ve Gençlik Caddesi basta olmak üzere 50. Yil Parki içerisinde de mevsimlik çiçek dikimini sürdürüyor. 19 Mayis’ta Baskentlileri görsel bir sölenle karsilamaya hazirlayan ANFA Genel Müdürlügü ekipleri, sehrin dört bir yanini rengarenk petunyalarla süslüyor.

"Baskenti çiçeklerle donatacagiz"

Baskent genelinde çiçek dikimi çalismalarina devam edeceklerini belirten ANFA Peyzaj Yüksek Mimari Eda Kinaç, "Anitkabir çevresine 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayrami öncesi petunya çiçekleri ekiyoruz. Ekip arkadaslarimizla beraber çalismalarimizi sürdürerek burada görsel bir güzellik olusturacagiz" dedi.

ANFA Peyzaj Sorumlusu Meryem Yolcu da peyzaj çalismalari hakkinda su bilgileri verdi:

“50. Yil Parki’nda çiçek dikimlerimiz basladi.

Alanlarimizi çiçek dikimine hazir hâle getirdik, çapalari yapildi, yabani otlari temizlendi. Petunyalari ekerek çiçek dikimine baslamis olduk. Parkin genelinde çiçek dikimlerimiz devam edecek."
Kaynak: İHA