ALKÜ Havacilik Ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanligina Prof. Dr. Tatar Getirildi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Gazipasa Havacilik ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanligina Prof. Dr. Nilgün Tatar atandi.

ALKÜ Havacilik Ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanligina Prof. Dr. Tatar Getirildi


Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Gazipasa Havacilik ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanligina atamasi yapilan, Fen Bilgisi Egitimi Ana Bilim Dali Ögretim Üyesi Prof. Dr. Nilgün Tatar için devir teslim töreni düzenlendi.

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’in katilimlariyla dekanlik makaminda gerçeklestirilen törene ALKÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Can Tansel Tugcu, ALKÜ Genel Sekreteri Alper Özyürek, idari ve akademik personel katildi.

Dekanlik görevini Tatar’a teslim eden Rektör Kalan; “Havacilik yönetimi, pilotaj, uçak elektrik elektronik, uçak gövde motor, uçak mühendisligi bölümlerinden olusan fakültemiz ALKÜ’nün gelecek vaat eden önemli fakültelerindendir. Fakültemizde bayragi devir alarak görevine baslayan degerli hocalarimizdan Prof. Dr. Nilgün Tatar’a yeni görevinde basarilar dilerim. Üniversitemizin yenilikçi vizyonuna uygun degerli çalismalarinin olacagi düsüncesiyle ekip arkadasi akademisyenlerimizle güzel basarilara imza atacaklarina inaniyorum. Bayragi devreden hocamiz Prof. Dr. Erhan Cengiz’e de hizmetlerinden dolayi tesekkür ederim” dedi.

Prof. Dr. Nilgün Tatar ise “ Üniversitemize ve Fakültemize olan hizmetlerimizi degerli hocalarimizdan devralarak hizmetleri kaldigi yerden yürütmeye devam edecegiz. Bunun bir bayrak yarisi oldugunu düsünerek üzerimize aldigimiz sorumlulugu layikiyla yerine getirmek için elimizden geleni yapacagiz. Beni bu göreve layik gören Sayin Rektörümüze saygilarimi sunarim” dedi.

Kaynak: İHA