64 Milyon TL'lik Kardemir Kavsagi Projesi Start Aliyor

Karayollari 15. Bölge Müdürlügü tarafindan 64 Milyon TL’ye ihalesi yapilan Kardemir Kavsagi için tüm çalismalar tamamlandi ve ilk kazmanin vurulmasi için geri sayim basladi.

64 Milyon TL'lik Kardemir Kavsagi Projesi Start Aliyor
Karayollari 15. Bölge Müdürü Yüksel Oguzhan ve Karayollari mühendislerinden çalismalar ve gelinen son nokta hakkinda bilgiler alan Vali Fuat Gürel, Kastamonu, Zonguldak, Istanbul ve Ankara illerinin yani sira Karadeniz illerinin baglantisini saglayan D 030 ve D 755 yollarinin kesisim noktasinda bulunan Kardemir kavsagina yakin bir zamanda ilk kazmanin vurulacagini ifade etti.

Vali Gürel, “Proje tamamlandiginda vatandaslarimiz daha güvenli ve standartlari yüksek konforlu ulasim imkanina kavusmus olacak ve vatandaslarimizin yasadigi trafik yogunlugu büyük ölçüde azalacak. Yakin bir zamanda ilk kazmayi vurarak çalismalara baslanacak olan 64 Milyon TL proje bedelli Kardemir Kavsak Projesinin ilimize, ülkemize ve bölgemize hayirli olmasini temenni ediyorum. Ulastirma ve Altyapi Bakanimiza, Milletvekillerimize, Karayollari teskilatimiza ve emegi geçenlere destek ve gayretlerinden dolayi tesekkür ediyorum.” dedi
Kaynak: İHA