5 Ülkeden 18 Ögretmen Zonguldak'a Geldi

Erasmus projesi dogrultusunda 5 ülkeden 18 ögretmen , Zonguldak’a gelerek Kilimli Ismet Inönü Ilkokulu’nda bir dizi etkinliklere katildi.

5 Ülkeden 18 Ögretmen Zonguldak'a Geldi
Ünite Festival Türkey 2022 Erasmus projesi dogrultusunda Estoya, Ispanya, Isveç, Irlanda ve Slovakya’an Türkiye’ye gelen 18 ögretmen, Zonguldak’ta Kilimli Ismet Inönü Ilkokulu’nda bir araya geldi. 5 gün boyunca Zonguldak’ta kalan ögretmenler Erasmus projesi çerçevesinde düzenlenen etkinliklere, gezi ve ziyaretlere katildilar. 18 ögretmen son gün okulda yapilan veda etkinliginde duygusal anlar yasadi. Ögrenciler Ingilizce olarak çesitli gösterilerde bulundu. Yabanci ögretmenlerde gösterileri alkislarla eslik ederek cep telefonlariyla ani ölümsüzlestirdiler.

Koordinatör ögretmen Kieran Brosnan, "Her ülke projeye çok degerli katkilarda bulundu ama Türkiye’nin kültürel yönü çok agir basti projede" dedi.

Kilimli Ismet Inönü Ilkokulu Ingilizce ögretmeni Ümran Iskender yaptigi açiklamada, "Projemizin bu ayagi Türkiye’deydi Misafirlerimiz Türkiye’ye Geldiler çok güzel ve çok basarili bir hafta geçirdiginizi düsünüyoruz. 2019 yilinda baslayan projemiz 2022 yilinda son bulacak. Bir dahaki ay Ispanya gidecegiz" dedi.

Programin sonunda ise ögretmenler ülkelerine dönüs yapti.
Kaynak: İHA