19 Mayis'ta Atasehir'de Sanatçilar Geçit Yapacak

Istanbullu gençler 19 Mayis’ta Atasehir’de bulusacak. Cumhuriyet Parki’nda yapilacak kutlamalarda amatör müzik gruplarinin yani sira Alman rock müzik grubu Reise Gruppe Hans, muhtesem DJ performansiyla Hey Douglas ve sevilen topluluk Dengi Dengine sahne alacak. Finali Halk müzigi ve Anadolu Rock’in güçlü sesi Selda Bagcan yapacak.

19 Mayis'ta Atasehir'de Sanatçilar Geçit Yapacak
19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami, Atasehir’de bu yil da büyük bir coskuluyla kutlanacak. 19 Mayis’ta basta gençler olmak üzere ve tüm yurttaslar için çok renkli bir festival programi hazirlayan Atasehir Belediyesi, festivale katilanlari müzigin, açik havanin ve bayramin coskusuyla bulusturacak.

Tüm gençleri ve ailelerini bu festivale katilmaya davet eden Atasehir Belediye Baskani Battal Ilgezdi, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadelenin ilk atesini yakisinin 103. yil dönümünü ve 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramimizi kutlamanin gururu ve sevinci içerisindeyiz. Bu vesileyle bayramimizi en içten duygularimla kutluyor basta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadele kahramanlarimizi, aziz sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyorum. 19 Mayis Gençlik Festivalimizin mutlulugunu birlikte yasamaya tüm yurttaslarimizi Cumhuriyet Parki’na bekliyorum” dedi.



19 Mayis’ta gençler sahnede

Atasehir Cumhuriyet Parki’nda saat 15.00’de alternatif sahnede baslayacak festivalde; Çamlik Gen Koleji Orkestrasi, Adigüzel Güzel Sanatlar Pop Orkestrasi, Aydin Dogan Güzel Sanatlar Lisesi “Efor” Pop Rock Grubu ve Fenerbahçe Üniversitesi Müzik Kulübü canli performanslarini sergileyecek.

Ana sahnede ise konserler saat 18.00’de baslayacak. Ilk olarak Kardes Belediye Monheim’den gelecek olan “Reise Gruppe Hans” sahne alacak. Ardindan funk, rock ve elektronik türleri etnik tinilarla sentezleyen “Dengi Dengine” dinleyicilerle bulusacak.

Ilerleyen saatlerde ise “Yekte, Ayva Çiçek Açmis, Ölem Ben, Ikimiz Bir Fidanin” gibi klasiklere yaptigi coverlarla taninan Hey Douglas, vurmali ve üflemeli enstrümanlar esliginde canli performansiyla, 19 Mayis coskusunu yasamak isteyenlerle bulusacak.

Gençler Selda Bagcan ile cosacak

19 Mayis coskusu Atasehir’de muhtesem bir final konseriyle taçlanacak. Tüm dünyada çok genis bir hayran kitlesine sahip olan, yasayan bir efsane Selda Bagcan, sarkilarini hayranlariyla birlikte söyleyecek.

19 Mayis Persembe günü Cumhuriyet Parki’ndaki ana sahne programi konserlerine katilmak için saat 18.00’den itibaren Asik Veysel Mahallesi-Süleyman Karadag Halk Kütüphanesi Önü, Küçükbakkalköy Mahallesi-Zübeyde Hanim Egitim ve Kültürevi Önü, Içerenköy Mahallesi-Neset Ertas Kültürevi Önü, Örnek Mahallesi-Mustafa Saffet Kültür Merkezi Önü, Ferhatpasa Mahallesi-Ferhatpasa Gençlik Merkezi Önü, Kayisdagi Mahallesi-Kayisdagi Çocuk Merkezi Önü noktalarindan ring servisler kaldirilacak.
Kaynak: İHA