Kafede Simit Yedi, Çay Içti Lavabo Bataryasini Çalip Gitti

Adana’da kafeye giren bir kisi çay içip, simit yedikten sonra girdigi lavabonun bataryasini çalip kaçinca, is yeri sahibi hirsizin fotograflarini kafeye asip onu teshir etti.

Kafede Simit Yedi, Çay Içti Lavabo Bataryasini Çalip Gitti
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bagli Kayalibag Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre kafeye gelen bir kisi çay ve simit istedi. Sahis bir masaya oturup çayini içip simidini yedi. Daha sonra biraz oturan sahis lavaboya gitti. Lavaboda bir süre kalan sahis çikip kafeden ayrildi. Baska bir müsteri sahistan sonra lavaboya girince bataryanin olmadigini görüp kafe sahibi Muhammet Akdogan’a (36) bildirdi. Akdogan lavaboya baktiginda bataryanin olmadigini fark edip güvenlik kameralarini incelemeye aldi. Yaptigi incelemede en son lavaboya giren sahsi belirledi. Akdogan bu sahsin fotograflarini kafeye asip altina da “fotograftaki sahis 18 Nisan günü lavabonun bataryasini çalmaya tenezzül etmistir” diye yazdi.

Akdogan, müsterinin yanina gelip “batarya yok” demesine çok sasirdigini belirterek, “Müsteri böyle söyleyince bende gidip baktim. Gerçekten batarya yoktu. Hemen güvenlik kamerasina baktim bu müsteriden önce giren sahis bataryayi alip götürmüs. Bu sahista gelip çay içip simit yemisti. Ben arastirdim bu sahis baska yerlerde de batarya çalmis. Ben görünce sok oldum. Yani bir bataryaya bile tenezzül eder hale geldiler artik. Ben de bu nedenle fotograflari kafeye asip onu teshir ettim” dedi.

Polis simdi her yerde hirsizi ariyor.
Kaynak: İHA