Türk Sanat Müzigi Konseri Öncesi Son Provalarini Yaptilar

Zonguldak’in Eregli Ilçesindeki, Ask-Efza Musiki Dernegi Türk Sanat Müzigi toplulugu25 Mayis’ta düzenlenen konser öncesi son provalarini yapiyor.

Türk Sanat Müzigi Konseri Öncesi Son Provalarini Yaptilar
Dernek binasinda, Sef Ersin Kaynar nezaretinde süren çalismalarda, koro ve solo performanslar ‘tekraren’ seslendiriliyor. Sef Kaynar, çalismalar sirasinda gazetecilere yaptigi açiklamada, uzun süren Covid-19 salgini nedeniyle ara verdikleri konser etkinliklerine yeniden baslamanin mutlulugunu yasadiklarini belirterek, “Mutlulugumuzun yani sira bir o kadar da heyecanliyiz. Koroda yer alan ekibimizin de ayni heyecan ile çalismalarini sürdürdügünü gözlemliyorum. Bu da beni son derece memnun ediyor. Aramiza yeni katilan üyelerimizle birlikte gerçeklestirecegimiz konserimizde, davetlilere güzel bir Sanat Müzigi Gecesi yasatmayi hedefliyoruz. Destek olanlara ise ayrica tesekkür ediyoruz” dedi.

25 Mayis’ta, Tatoglu Kültür Merkezi’nde, “Hatira Defteri” slogani ile gerçeklestirilecek Türk Sanat Müzigi Konseri, saat 20.00’de baslayacak. 2 bölümden olusacak konserde Türk Sanat Müzigi’nin sevilen eserleri koro ve solo olarak seslendirilecek.

Konserde solo performansi ile sahne alacak üyeler arasinda yer alan Müzik Ögretmeni Funda Çalap’in da katildigi konser hazirliklarina esi Ingilizce ögretmeni Hakan Çalap ve çocuklari da destek verdi.
Kaynak: İHA