Tepebasi Saglikli Kent Konseyi'nde Yeni Dönem

Tepebasi Saglikli Kent Konseyi Genel Kurul Toplantisi yapildi. Genel kurulda Hüseyin Akçar baskanliga seçildi.

Tepebasi Saglikli Kent Konseyi'nde Yeni Dönem
Tepebasi Saglikli Kent Konseyi Genel Kurul Toplantisina, Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Tepebasi Belediye Meclis üyeleri ve Tepebasi Saglikli Kent Konseyi yönetimi ve üyeleri katildi.

Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç konusmasinda, “Tepebasi Saglikli Kent Konseyi’nin Genel Kurul Toplantisi’nin da hayirli olmasini diliyorum. 1999 yilinda kurulan konseyimiz, 2001 yilinda Dünya Saglik Örgütü’ne girerek küresel bir aga katildi ve uluslararasi bir konsey haline geldi. 2004 yilinda Içisleri Bakanligi ve Saglik Bakanligi çalismalarindan sonra Türkiye Saglikli Kentler Birligi’nin kurulmasina karar verildi ve Tepebasi Belediyesi ile konseyimiz burada kurucu üye oldu. Konseyimiz bu anlamda ulusal ve uluslararasi bir konsey. 20 yili askin bir süredir çalismalarimiz devam ediyor. Sepil Baskanimizin ve yönetiminin 2 dönemdir çok degerli katkilari oldu. Bundan sonra da Hüseyin bey ile verimli bir dönem yasanacagina inaniyorum. Yeni yönetimimize çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan Baskan Ataç, geçtigimiz dönem çalismalarindan ötürü Serpil Çamoglu ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür plaketi takdim etti.

Tek liste ile seçimde Hüseyin Akçar konsey baskanligina seçildi.
Kaynak: İHA