Kaza Yapan Araçtan Yola Dökülen Yagi Trafik Polisi Toz Dökerek Kapatmaya Çalisti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde otomobilin bariyerlere çarpmasi sonucu meydana gelen kazada sans eseri kimsenin burnu bile kanamadi. Kaza yapan aracin sol ön tekeri koparken, otomobilden yola dökülen ve diger araçlar için tehlike olusturan yag, trafik polisi tarafindan toz ve kum dökülerek kapatilmaya çalisildi.

Kaza Yapan Araçtan Yola Dökülen Yagi Trafik Polisi Toz Dökerek Kapatmaya Çalisti
Kaza, Alanya-Antalya D-400 Karayolunda Alanya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Duran C.’nin kullandigi 66 HR 241 plakali otomobilin, Manavgat Çevreyolu Sorgun-Otogar Köprülü kavsaginda yolun solunda bulunan çelik bariyerlere çarpmasi ve sol ön tekerinin kopmasi sonucunda meydana geldi.

Kazanin ardindan olay yerine Manavgat Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Büro Amirligi ve 112 saglik ekipleri sevk edildi. Araçtan kendi imkânlariyla çikan otomobil sürücüsü saglik ekibinin israriyla ambulansta kontrolden geçirilirken önemli bir seyinin olmadigini söyledi ve hastaneye gitmeyi kabul etmedi.

Trafik polisi yolu kumladi

Kaza sonrasinda köprülü kavsakta araç geçisine tek seritten kontrollü olarak izin verilirken uzun araç kuyrugu olustu. Araçtan yola dökülen ve diger araçlar için tehlike olusturan yag, trafik polisi tarafindan toz ve kum dökülerek kapatilmaya çalisildi.
Kaynak: İHA