Karabük'te 3 Ayri Kaza Açiklamasi 4 Yarali

Karabük’te üç ayri noktada meydana gelen trafik kazalarinda 4 kisi yaralandi.

Karabük'te 3 Ayri Kaza Açiklamasi 4 Yarali
Edinilen bilgiye göre ilk kaza, 5000 Evler Bahçeli Evler Mahallesi’nde meydana geldi. M.A. sevk ve idaresindeki 67 EA 093 otomobil, U.K. sevk ve idaresindeki 41 ABA 044 plakali motosiklete çarpti. Kazada yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yarali, Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Ikinci kaza D-755 Karayolu Asagikizilcaören köyü mevkiinde meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan Furkan I.’nin kullandigi 78 AAZ 814 plakali motosiklet, Burcu R., idaresindeki 78 DE 464 plakali otomobile arkadan çarpti. Çarpismanin siddetiyle yola savrulan Furkan I., yaralandi. Saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalesinin ardindan yarali, Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Üçüncü kaza Eskipazar ilçesine bagli Kemikli rampalarinda meydana geldi. Y.Y. sevk ve idaresindeki 34 YH 971 plakali hafif ticari araç, Gerede istikametinden Çerkes istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle demir bariyere çarpti. Kazada araçta bulunan iki kisi yaralandi.

Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yaralilar ambulanslarla Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edildi.

Kazalarla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA