Bünyan'da Fidan Dagitimi Yapildi

Bünyan Belediye Baskani Özkan Altun ve Bünyan Kaymakami Turgut Gülen, Bünyan Belediyesi ekiplerince Güllüce Mahallesi’nde hazirlanan programda fidan dagitimi gerçeklestirdi.

Bünyan'da Fidan Dagitimi Yapildi
Programda dagitilan fidanlara büyük ilgi gösteren Güllüce Mahallesi sakinleri Baskan Altun’a tesekkür ederek, desteklerini ifade etti.

Gösterilen destek ve ilgiden memnuniyet duydugunu ifade eden Baskan Altun, ’’Bugün Güllüce Mahallemizde düzenledigimiz törende Bünyan Kaymakamimiz Turgut Gülen ile birlikte hemserilerimize fidan dagitimi gerçeklestirdik. Göreve basladigimiz günden bu yana belirttigimiz gibi yesil bir Bünyan için, evlatlarimiza güzel bir gelecek birakmak için var gücümüzle çalisiyoruz. Agaçlandirma çalismalarini hemserilerimizle el ele gerçeklestirmeye özen gösteriyoruz. Bu çerçevede hemserilerimizin de gönüllü oldugunu görmek, desteklerini belirtip, tesekkür etmeleri bizleri da ayri mutlu ediyor. Güzel bir gelecek, daha yesil bir Bünyan için çalistigimizin farkinda olan ve bu anlamda bize desteklerini ileten hemserilerimize ve bizleri kirmayarak etkinligimize katilim saglayan Kaymakamimiz Turgut Gülen’e tesekkür ediyor, fidanlarimizin Güllüce’mize ve tüm Bünyan’imiza hayirli olmasini diliyorum’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA