Batman'da Aranan 100 Sahis Yakalandi, 20'Si Tutuklandi

Batman Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan çesitli suçlardan farkli mahkemeler tarafindan çikarilmis yakalama karari olan 100 süpheli sahis yapilan ayri operasyonlarla yakalandi. Sahislardan 20’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Batman'da Aranan 100 Sahis Yakalandi, 20'Si Tutuklandi
Batman Valiliginden yapilan yazili açiklamaya göre, kent genelinde 1-30 Nisan tarihleri arasinda, “karsiliksiz çek islemi”, “ruhsatsiz atesli silah tasima ve bulundurma”, “kasten öldürme”, “kasten yaralama”, “uyusturucu ve uyarici madde ticareti yapma”, “hirsizlik”, “silahli terör örgütüne üye olma”, “karsiliksiz yararlanma”, “tehdit”, “dolandiricilik” ve “bahis oynanmasina yer ve imkan saglama” suçlarindan degisik mahkemeler tarafindan çikarilmis yakalama karari olan 100 süpheli sahis farkli zamanlarda yapilan ayri operasyonlar neticesinde yakalandi.

Batman Cumhuriyet Bassavciligina sevk edilen sahislardan 20’si çikarildiklari mahkeme tarafindan tutuklanarak Batman Ceza Infaz Kurumuna teslim edildigi, 80 sahis hakkinda ise adli islem baslatildigi belirtildi.
Kaynak: İHA