Tusba Belediyesinden Engellilere Akülü Tekerlekli Sandalye

Van’in Tusba Belediye Baskani Salih Akman, engelli vatandaslari evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlari dogrultusunda talep ettikleri akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Tusba Belediyesinden Engellilere Akülü Tekerlekli Sandalye
Sosyal belediyecilik anlayisiyla toplumun her kesimine dokunmaya çalisan Tusba Belediye Baskani Salih Akman, engellilere yönelik çalismalarini sürdürüyor. Engelli bireylerin topluma adapte edilmesinin saglanmasi ve yasam kosullarinin kolaylastirilarak hayat standartlarinin yükseltilmesi için özel bir çaba harcayan Baskan Akman, Yesilköy Mahallesi’nde Ruhmetullah Balin ve Akköprü Mahallesi’nde ise Umut Demir isimli vatandaslari evlerinde ziyaret ederek ihtiyaç duyduklari akülü tekerlekli sandalyeyi hediye etti.

10-16 Mayis Dünya Engelliler Haftasi dolayisiyla birçok mahallede ziyaret ettigi engelli vatandaslara da çesitli hediyeler veren Baskan Akman, engellilerin her yönden hayatini kolaylastirmaya çalistiklarini kaydetti.

Tusba Belediyesi olarak her alanda sosyal projeler üreterek toplumsal farkindalik olusturmayi amaçladiklarini söyleyen Baskan Akman, “Engelli vatandaslarimizin sokaga daha rahat çikmasi ve günlük hayatlarinda sikinti yasanmamasi adina tekerlekli sandalye ve akülü araç yardimlarina önem veriyoruz. Ekiplerimizce, ulasilan Ruhmetullah Balin ve Umut Demir kardeslerimiz bizden tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Biz de bu kardeslerimizin hayatini bir nebzede olsa kolaylastirabilmek adina kendilerine akülü tekerlekli sandalye hediye ettik” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA