Turgutlu Belediyesi Öz Kaynaklariyla Çalismaya Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Fen Isleri ile Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri yapilan program dahilinde kentin farkli noktalarinda saha çalismalarina devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi Öz Kaynaklariyla Çalismaya Devam Ediyor
Turgutlu Belediyesi, yol sorununun yasandigi bir baska noktada daha gerekli adimlari atti. Turgutlu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan Turgutlar Mahallesi Üzüm ve Nasrettin Sokaklarinda yol kaldirma çalismalarina baslandi. Yol kaldirma islemlerinin tamamlandigi bölümlerde ise parke tasi döseme çalismalari yürütülüyor. Turgutlu Belediyesinin kendi öz kaynaklariyla baslattigi yol yenileme çalismalarinin sona ermesinin ardindan Üzüm ve Nasrettin Sokaklarinda toplamda 2 bin 500 metrekarelik parke tasi dösenmis olacak.

Yol yenileme çalismalari çerçevesinde Cevher, Sehit Hakan Uykan, Hilmi Ziya Apak, Polatkan, Fatih, Ural, Sapanli, Yavuz Sultan Selim, Ay, Inan, Kiliçaslan, Bildircin, Gözde, Orta, Demirci, ve Nazan Sokaklarinda parke tamirat çalismalari gerçeklestirildi.

Yedieylül Sokakta yürütülen asfalt yama hazirlik çalismalari çerçevesinde yolun zemini asfalta hazir hale getirildi.

Saribey ve Urganli Mahallelerinde baslayan ve kent sinirlarina kadar devam eden asfalt yama çalismalari ise tamamlandi.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri ise kent genelinde çalismalarina devam ediyor. Bu çerçevede Atatürk Parki’nda yer alan çocuk oyun grubu alanina kauçuk döseme çalismalari sürdürülüyor. Kabaçinar Mahallesinde yer alan caminin dis cephe boyama çalismalarina ise gün boyu devam edildi. Ekipler, Turgutlu genelinde parklarda ve yesil alanlarda bakim, onarim, çim ve çiçek dikimini gerçeklestiriyor.
Kaynak: İHA