Salihli Belediye Meclisi 9 Gündem Maddesini Karara Bagladi

Salihli Belediye Meclisi Mayis ayi toplantisi, Belediye Baskani Zeki Kayda baskanliginda gerçeklestirildi. Belediye Meclis Salonunda gerçeklesen ve 9 gündem maddesinin görüsüldügü toplantida, Salihli Belediyesi’nin 2021 Yili Kesin Hesabi oybirligi ile kabul edildi.

Salihli Belediye Meclisi 9 Gündem Maddesini Karara Bagladi
Toplantinin açilis konusmasini yapan Baskan Zeki Kayda, belediye meclisi olarak alinan kararlarin Salihli’ye hayirli olmasini diledi.

UNESCO Avrupa Jeoparklar Agi Toplantisi Salihli ve Kula’da

Kula-Salihli UNESCO Global Jeoparkinin 2024 yilinda büyük bir organizasyona ev sahipligi yapacagi müjdesini veren Baskan Kayda, “Türkiye’nin ve Türk Dünyasi’nin ilk ve tek UNESCO etiketli Jeoparkinin bulundugu Salihli ve Kula, 2024 yilinda gerçeklestirilecek olan UNESCO Avrupa Jeoparklar Agi Toplantisina ev sahipligi yaparak bölgemizi ve ülkemizi dünya turizmine tanitacak. Simdiden hayirli olsun” dedi.

Pazaryeri ve Halk Ekmek ve devam eden diger projelerle ilgili meclis üyelerine bilgi veren Baskan Kayda, “Kurtulus ve Kirveli Mahallelerimize kazandiracagimiz pazaryerlerinde insaat çalismalarina basladik. Kent Meydani ve Türk Dünyasi Parkini, 5 Eylül’de Salihli’mizin düsman isgalinden kurtulusunun 100. yil dönümünde hep birlikte hizmete açacagiz. Halk Ekmek fabrikasinda zemin etüt ve insaat çalismalarina basladik. Ramiz Turan Stadinin bulundugu alan çok modern tesislerin yer alacagi Millet Bahçesi Spor Kompleksi olacak. Sehir merkezinden geçen tren yolu hattinin Hizli Tren Hattina baglanmasi ile ilgili çalismalari takip ediyoruz. Belediyemizin GES projesinde çalismalarimiz sürüyor, Salihli’miz için gecemizi gündüzümüze katarak çalismaya devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA