Park Etmeye Çalisan Tirin Üzerine Agaç Devrildi

Kocaeli’nin Darica ilçesinde sürücüsünün yol kenarina park etmeye çalistigi tir, kaldirimda bulunan agacin dallarina takilmasiyla birlikte, agaç tirin üzerine devrildi.

Park Etmeye Çalisan Tirin Üzerine Agaç Devrildi
Olay, Kocaeli’nin Darica ilçesi Abdi Ipekçi Mahallesi Ethem Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muharrem Kir idaresindeki 33 SA 139 plakali Volvo marka tir, sürücüsünün yol kenarina park etmeye çalistigi esnada kaldirimda bulunan agacin dallarina takildi. Bunun üzerine agaç, kökünden sökülerek tirin üzerine devrildi. Agacin tirin üzerine devrildigini fark eden sürücü Muharrem Kir, aracindan inerek durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese itfaiye, Darica Belediyesi Zabita Müdürlügü’ne bagli ekipler ve Darica Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü’ne bagli ekipler sevk edildi. Yapilan incelemelerin ardindan merdivenli aracin sepetine çikan Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, tirin üzerine düsen agacin dallarini kesmek için çalisma baslatti. Üst taraftan dallari kesen ekipler, daha sonra agaci baglayarak tiri altindan kurtardi. Ardindan güvenli bir sekilde kaldirima indirilen agaç, ekiplerin çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan bulundugu yerden kaldirildi.

“Agaç oldugu gibi aracimin üzerine devrildi”

Kardesini ziyaret etmek için Darica’ya geldigini söyleyen tir soförü Muharrem Kir, “Kenara dogru yanasayim diye düsümdüm. Biraz geri aldim araci, agaç oldugu gibi aracimin üzerine devrildi. Ben aracin içindeydim. Kafami kaldirinca agacin çikintisini gördüm. Çikintiyi görünce az geriye alayim dedim. Komple devrildi. Insanlarin üzerine devrilseydi insanlari öldürebilirdi. Aninda itfaiyeyi aradim. Polisler geldi, zabitalar geldi. Çok sükür bende bir sey yok, iyiyim. Allah beterinden korusun” dedi.

Kaynak: İHA