Özel Ögrenciler Senlikte Gönüllerince Eglendi

Karaman’da “Özel Egitim Bahar Senligi” düzenlendi. Senlikte özel ögrenciler organize edilen çesitli etkinliklerle doyasiya eglenirken, renkli görüntüler yasandi.

Özel Ögrenciler Senlikte Gönüllerince Eglendi
Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan 10-16 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Engelliler Haftasi nedeniyle “Özel Egitim Bahar Senligi” düzenlendi.

“Hayati paylasmak için engel yok” slogani ile Türk Dünyasi Kültür Parki’nda gerçeklesen senlige Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Isik, Belediye Baskani Savas Kalayci ile daire müdürleri ve davetliler katildi.

Vali Isik, etkinlikler öncesi beraberindekilerle birlikte senlige katilan aileler ve çocuklariyla tek tek görüserek sohbet edip fotograf çektirdi. Vali Isik, tamamini engellilerin olusturdugu mehter takiminin üyeleriyle de sohbet ederek, bir süre marslari dinledi.

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Isik, özel egitim gören çocuklar ve ailelerinin gününü kutlayarak, "Onlarla birlikte çesitli etkinlikler yapiyoruz, kaynasiyoruz çok güzel bir gün yasiyoruz. Ben bu etkinligi düzenleyen basta Il Milli Egitim Müdürlügümüz olmak üzere Gençlik ve Spor Il Müdürlügümüze ve tüm emegi geçenlere çok tesekkür ediyorum. Bu etkinliklere yil içerisinde devam edecegiz” dedi.

Açilis konusmasinin ardindan senlik farkli spor etkinlikleriyle devam etti. Etkinlikler uçurtma senligi ile sona erdi.
Kaynak: İHA