Otomobilin Çarpip Kaçtigi Yarali Genç, Yeni Aldigi Motosikletini Birakmamak Için Hastaneye Gitmedi

Antalya’da makas attigini ileri sürdügü aracin çarpmasi sonucu yeni aldigi motosikletiyle kaza yapan genç, kolundan yaralandi. Gelen ambulansa binmeyip motosikletinin basindan ayrilmayan genç, “Hem okuyup hem çalisarak biriktirdigim paralarla aldim. Uzun zamandir bu motosikleti almanin hayalini kuruyordum. Birakamadim” dedi.

Otomobilin Çarpip Kaçtigi Yarali Genç, Yeni Aldigi Motosikletini Birakmamak Için Hastaneye Gitmedi
Kaza, dün Muratpasa ilçesi Gazi Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvar üzerinde sol seritten ilerleyen 16 ATA 219 plakali motosiklet sürücüsü Mert Sahin’e (24), iddiaya göre makas atan bir araç çarpti, ardindan kaçti. Çarpmanin siddetiyle motosikletiyle beraber yolda sürünen Sahin, kolundan yaralandi, motosikletinde de hasar meydana geldi. Kaza sonrasi yerden kalkan Sahin, motosikletini yol kenarina çekti.

Motosikletini birakip hastaneye gitmedi

Kazayi görenlerin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Çok geçmeden gelen saglik ekipleri, Sahin’i ambulansa alip hastaneye götürmek istedi, ancak genç adam motosikletini birakacak birisi olmadigi için bu teklifi kabul etmedi. Arkadasini bekleyen Sahin, sonradan gelen polis ekiplerine de durumu anlatti. Gelen arkadasina motosikletini teslim eden Sahin, ardindan tedavi için kendi imkanlariyla hastaneye gitti.

“Makasçi katiline denk geldim”

Kazayi anlatan Sahin, “Makasçi katiline denk geldim. Öldürüyordu az daha beni. En sol seritte gidiyordum. Arkadas makaslayarak geldi, ön tekerlegime vurdu. Beni birakti, devam etti yoluna. Kolumdan yaralandim. Motosikletimde maddi hasarim var” dedi.



“Birakamadim”

4 ay önce aldigi motosikletinin ilk motosikleti oldugunu aktaran Sahin, “Uzun zamandir hayalini kuruyordum. Aldim ve bu geldi basima. Okuyup çalisarak biriktirdim. Birakamadim. Arkadasimi bekliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA