Merkezefendi'de Sicak Asfalt Çalismalari Devam Ediyor

Merkezefendi Belediyesi, Semikler Mahallesinde bulunan caddelerde yol çalismalarina basladi. Çalismalari yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan görevlilerden bilgi aldi. Baskan Dogan, “Merkezefendimizin çehresini degistirmeye, ilçemizi güzellestirmeye devam ediyoruz” dedi.

Merkezefendi'de Sicak Asfalt Çalismalari Devam Ediyor


Merkezefendi Belediyesi tarafindan ilçe genelinde gerçeklestirilen yol çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Yapilan yol çalismalari ile Merkezefendililere ulasim kolayligi ve rahatligi saglayan Merkezefendi Belediyesi, Semikler Mahallesi Hüseyin Çokal Caddesi ve etrafinda çalismalara basladi.

Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan gerçeklestirilen çalismalar çerçevesinde Hüseyin Çokal Caddesi ve çevre ara sokaklarinda 60 bin metrekarelik alana sicak asfalt serimi, 20 bin metrekarelik alana da parke tasi dösenecek.

“Her sey daha güzel bir Merkezefendi için”

Çalismalari yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Gerçeklestirdigimiz çalismalar ile ilçemizin çehresini degistirmeye devam ediyoruz. Yenilenen yollarimiz ile Merkezefendimiz daha da güzel bir görünüme kavusuyor. Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz Semikler Mahallesi Hüseyin Çokal Caddesi ve etrafinda yol çalismalarina basladi.

En kisa sürede çalismalarimizi tamamlayarak hemserilerimizin hayat standardini yükseltmek ve kolaylastirmak istiyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak yaptigimiz hizmetler, hemserilerimizin daha modern, daha güzel bir Merkezefendi’de yasamalari için” diye konustu.

Kaynak: İHA