Liseli Ögrencilerden Kizilay'a 100 Ünite Kan Destegi

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Rahmiye Sare Palali Teknik Okullari’nda düzenlenen kan bagisi etkinligine ögretmenler ve ögrenciler yogun ilgi gösterdi. Gün boyu devam eden etkinlikte 100 üniten fazla kan bagisinda bulunuldu.

Liseli Ögrencilerden Kizilay'a 100 Ünite Kan Destegi
Okul bahçesinde düzenlenen etkinlige Okul Müdürü Ibrahim Çakal, Müdür Yardimcisi Ömer Mürsel Bilik, ögretmenler, ögrenciler ve okul personeli katildi.

Kan bagisi sonrasi açiklamalarda bulunan Çakal, kanin acil degil sürekli ihtiyaç oldugunu ifade ederek söyle konustu “Okulumuz Rahmiye Sare Palali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ögrencilerimizin yas ve gelisim durumlarini dikkate alarak sosyal faaliyetlerimiz çerçevesinde her yil çalismalarimiz oluyor. Kizilay kan bagisiyla ilgili okulumuzun açilisindan bugüne yaklasik 8 yildir uygun olan tüm süreçlerde kan bagis kampanyalarina ögretmenlerimiz ve ögrencilerimiz olarak katilmayi bir vatan borcu, milli duygu olarak degerlendiriyoruz. Ögretmen ve ögrencilerimizin de ayni düsüncede oldugunu biliyorum" dedi.

Kaynak: İHA