Kula Ilçe Emniyeti Uyusturucuya Savas Açti

Manisa’nin Kula ilçesinde Emniyet Müdürlügü’nce mart ve nisan aylarinda yapilan narkotik operasyonlarda toplam 10 olayda 13 süpheliye adli islem yapilirken, süphelilerden 2’si tutuklandi.

Kula Ilçe Emniyeti Uyusturucuya Savas Açti
Uyusturucu ve uyarici madde kullanimi ve ticaretine savas açan Kula Ilçe Emniyet Müdürlügü, mart ve nisan aylarinda yapilan narkotik operasyonlarinda basarili çalismalara imza atti. Mart ve nisan aylarinda toplam 10 adet narkotik operasyonuna imza atan emniyet güçleri, M.B.Y, S.S., N.Ö., B.Ç., Ü.D., Ç.D., S.C., M.Y., I.Ö., S.E., M.Ç., D.A. ve B.K., isimli toplam 13 süpheliye adli islem yapti. Adli islem yapilan D.A. ve B.K. çikarildiklari adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 sahis Cumhuriyet Bassavciligi’nca alinan ifadelerinin ardindan, diger 9 sahis ise Cumhuriyet Savcisi’nin talimatiyla polis merkezinden serbest birakildi. Olaylarda ayrica 600,87 gram esrar, 105,28 gram metamfetamin, 989 adet sentetik ecza hap ve 5 adet uyusturucu madde içiminde kullanilan aparat ele geçirildi.

Ilçe Emniyet Müdürlügü’nden yapilan açiklamada ise su ifadelere yer verildi; Uyusturucu madde kullanimi, satilmasi ve tasinmasi ve gelecegimiz olan genç ve çocuklarimizin korunmasi amaciyla uyusturucu ile mücadelemiz kararlilikla sürdürülecektir. Kamuoyuna duyurulur."
Kaynak: İHA