Kilis'te 162 Caminin Halilari Temizlendi

Kilis Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü tarafindan yaklasik bir yildir Cami halilari ara vermeden modern yikama cihazlariyla yikanmaya devam ediyor.

Kilis'te 162 Caminin Halilari Temizlendi
Temizlik Isleri Müdürü Metin Gündogmus, Kilis Merkezi ve ilçelerinde camilerin yogun olarak kullanildigini ifade ederek, “Su ana kadar Il Merkezi ve Merkez Köyler, Ilçeler ve Ilçeye bagli köyler olmak üzere toplamda 162 camimizin halilarini son sistem yikama cihazlarimizla ve ekiplerimizin özverili çalismalariyla temizledik. Bundan sonraki dönemde de cami halilari düzenli olarak temizlenmeye devam edecekti." dedi.

Il Müftüsü Abdurrahman Sahin, Kilis Belediyesi tarafindan camilerin temizligi ile ilgilenmesinden dolayi Belediye Baskani Servet Ramazan ile belediye çalisanlarini tesekkür ettigini ifade ederek, “Belediyemizin yapilan bu temizlik faaliyetinden önce temizlikle alakali yogun sikayetler almaktaydik. Bu çalismalardan sonra sikayetler tamamen ortadan kalkmis oldu. Camilerimizin temizligiyle alakali hassasiyet gösteren hem belediyemize hem camilerimizin cemaatine ve din görevlilerimize de tesekkür ediyorum. Bundan sonraki çalismalarinda ilgililere basarilar temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA