Kafeyi Basip Isletme Sahibine, Karisi Ve Kizinin Gözü Önünde Dehseti Yasattilar

Malatya’da bir kafeyi basan 3 kisi isletme sahibine karisi ve kizinin gözü önünde dehseti yasatti.

Kafeyi Basip Isletme Sahibine, Karisi Ve Kizinin Gözü Önünde Dehseti Yasattilar
Olay, 23.40 sularinda Battalgazi ilçesine bagli Kernek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sehit Hamit Fendoglu Caddesi üzerinde bulunan E.D.’nin islettigi kafeye gelen silahli ve biçakli 3 kisi ile E.D. arasinda tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüstügü olayda darp edilen ve sol bacagina isabet alan E.D. yaralandi. Karisi ve küçük kizinin gözleri önünde kanlar içerisinde yere yigilan E.D.’ye çevredeki vatandaslar müdahale ederken 3 saldirgan kaçarak bölgeden uzaklasti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibinin sevk edildigi olayda yarali E.D. alindigi ambulansla Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Olay esnasinda kafede bulunan E.D.’nin karisi ve kizinin büyük korku yasadigi olayda kovalamaca sonucu olayin süphelilerinden 2’si Ipek Caddesi üzerinde yakalanarak gözaltina alindi.

Kafede inceleme yapan ekipler bir adet bos kovan bulurken, hastanede tedavi altina alinan E.D.’nin silahla açilan ates sonucu mu yoksa biçak darbesi neticesinde mi yaralandiginin yapilacak tetkiklerden sonra belirlenecegi ögrenildi.

Polis ekiplerinin kaçan üçüncü süphelinin yakalanmasi için baslatmis oldugu çalismalar sürüyor.
Kaynak: İHA