Is Bankasi'ndan 100. Çiftçi Bulusmasi

Is Bankasi, 2016 yilindan bu yana düzenledigi Çiftçi Bulusmasi etkinliklerinin 100.’sünü Manisa Saruhanli’da gerçeklestirdi.

Is Bankasi'ndan 100. Çiftçi Bulusmasi


Türkiye Is Bankasi, 2016 yilindan bu yana düzenledigi Çiftçi Bulusmasi etkinliklerinin 100.’sünü Manisa Saruhanli’da gerçeklestirdi. Bankanin bugüne kadar 15 bine yakin çiftçi ile bir araya geldigi etkinligin 100’üncüsüne de tarim üreticileri yogun ilgi gösterdi.

Etkinlikte; bankanin çiftçilerin finansal ihtiyaçlarina yönelik sundugu ürün ve hizmetler anlatildi. Ayrica üreticilerin finansal okuryazarliginin arttirilmasina iliskin gelir-gider dengelerini saglama, finans kuruluslarinin sundugu imkânlardan verimli sekilde faydalanma, maliyetlerini düsürme yöntemleriyle ilgili de bilgiler aktarildi. Is Bankasi Genel Müdür Yardimcisi Izlem Erdem, 100. Çiftçi Bulusmasi’na iliskin yaptigi açiklamada, tarim sektörünün ne kadar kritik oldugunun son dönemlerde daha da net bir sekilde anlasildigina dikkat çekerek, “Sahip oldugumuz cografi ve dogal kosullar sayesinde ülkemizde tarim sektörü önemli bir üretim potansiyeli barindiriyor. Biz de tarimin gelistirilmesi için her zaman üreticimizin yaninda olduk, onlarin ihtiyaçlari dogrultusunda ürün ve hizmet sunduk. Tarimsal üretimin degeri her geçen gün daha fazla anlasilirken, üreticilere destegimizi tarimi teknolojiyle birlestirerek ayni zamanda üreticilerin dönüsümünü de finanse ederek sürdürüyoruz. 6 yildir devam ettirdigimiz Çiftçi Bulusmalari’mizin 100.’sünü gerçeklestirmis olmak, bu açidan bizim için ayri bir gurur ve kivanç vesilesi" dedi.

Kaynak: İHA