Hacilar Belediye Meclisi, Mayis Ayi Toplantisini Yapti

Hacilar Belediye Meclisi 5393 sayili Belediye Kanunu’nun 20’nci maddesine istinaden Mayis ayi toplantisini gerçeklestirdi. Toplantida 2021 yili kesin hesap ve tasinir hesabi görüsülerek oy birligiyle kabul edildi.

Hacilar Belediye Meclisi, Mayis Ayi  Toplantisini Yapti


Hacilar Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen ve 8 maddenin görüsülerek karara baglandigi toplantiya baskanlik eden Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan, alinan kararlarin Hacilar ilçesine hayirli olmasi temennisinde bulundu. Meclis toplantisi öncesinde konusan ve ramazan ayinin dolu dolu geçtigini ifade eden Baskan Özdogan, “Hamdolsun ramazan ayimizi dolu dolu geçirdik. Ramazan ayinda ilçemizde hem manevi iklim hem de yardimlasma olayi son derece verimli ve bereketli geçti.” dedi.

Özdogan, devam eden pençe kilit operasyonunda sehit olan askerlere rahmet, gazilere de acil sifalar dileyerek, “insallah dün oldugu gibi bugünde vatanimiz güven altinda” dedi.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Gündemin birinci maddesinde 2021 yili kesin hesap ve tasinir kesin hesabi görüsülerek oy birligiyle kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde Tapu Kadastro Müdürlügü’nün Kayseri ili Hacilar Ilçesi Karpuzsekisi Mahallesi’nde Orman Bölge Müdürlügü tarafindan yapilacak olan 2B çalismalari nedeniyle görev yapacak bilirkisilerin tespiti konusu görüsülerek oy birligiyle karar verildi.

Gündemin üçüncü ve dördüncü maddelerinde Imar ve Sehircilik Müdürlügü’nün 25.04.2022 tarih ve 3415 ile 3417 sayili müzekkere ekinde sunulan “satis” konulari görüsülerek oy birligiyle karar verildi.

Hacilar Belediye Meclisi Mayis ayi toplantisinin birinci ve ikinci ek gündem maddelerinde ise Hasandagi Mevkii Hasandede Caddesinde ve Yediagaç Mahallesi Aksu Sokak’da sebeke yatirimi yapilabilmesi için meclis karari alinmasi konusu görüsülerek oy birligiyle karar verildi.

Gündemin üçüncü ek gündem maddesinde Hacilar Belediyesi’nin istiraki olan Hacilar Imar Insaat San. Tic. A.S.’nin 10.05.2022 tarihinde yapilacak olan olagan genel kurulu için temsilci seçilmesi, gündemin dördüncü ek gündem maddesinde ise Hacilar Belediyesi’nin bazi gelir disi tarifelerinin yeniden görüsülmesi konusunun plan bütçe komisyonuna havalesi görüsülerek oy birligiyle kabul edildi.

Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan, meclis toplantisinin sonunda alinan kararlarin Hacilar ve Kayseri için hayirli olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA