Galatasaray Kulübü Eski Baskani Dursun Özbek'ten Memleketine Egitim Destegi

Galatasaray Kulübü eski baskani Dursun Özbek’in, memleketi Giresun’un Sebinkarahisar ilçesine yaptiracagi okulun temeli düzenlenen törenle atildi.

Galatasaray Kulübü Eski Baskani Dursun Özbek'ten Memleketine Egitim Destegi
Galatasaray Kulübü eski baskani Dursun Özbek tarafindan annesi Kezban ve babasi Hasan Özbek adina Sebinkarahisar ilçesinde yaptiracagi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temel atma töreni gerçeklestirildi.

Düzenlenen temel atma törenine Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydin, Kaymakam Faruk Dogru, Sebinkarahisar Belediye Baskani Sahin Yilanci, Il Milli Egitim Müdürü Ertugrul Tosunoglu daire amirleri ve vatandaslar katildi.

Törende öncelikle memleketi Sebinkarahisarspor’un, Giresun 1. Amatör Küme’den Süper Amatör Küme’ye sampiyon olarak yükselmesini kutlayan Galatasaray Dursun Özbek, “Spor kardesliktir, baristir ve birlestirici bir yönü vardir. Öncelikle ilçemizin sampiyonlugunu kutluyorum ve futbolun disinda çocuklarimiz için diger spor dallarinin da kulübe getirilmesini bekliyoruz. Bugün temelini atacagimiz okulumuz, bu çocuklarimiz için, onlarin gelecekleri için buradayiz. Bu manzarayi, bu coskuyu hiçbir yerde görmedim. Bu çocuklarimiz yapacagimiz her seyi hak ediyorlar” dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydin ise is insanlari Dursun ve Mehmet Özbek kardeslere, çocuklarin gelecekleri adina birikimlerini, emeklerini harcamaktan tereddüt etmedikleri için tesekkür etti. Vali Enver Ünlü’nün de Özbek’i kutladigi ve tesekkür ettigi konusmanin ardindan temel atma geçeklestirildi.
Kaynak: İHA