Engelli Bireyin Hayali Bu Eglenceyle Gerçek Oldu

Kocaeli’de hayali askerlik yapmak olan engelli birey, ailesi ve yakinlari tarafindan düzenlenen sembolik asker eglencesinde doyasiya eglendi.

Engelli Bireyin Hayali Bu Eglenceyle Gerçek Oldu
Izmit ilçesinde yasayan 24 yasindaki engelli birey Ferdi Durmus’un hayali, düzenlenen asker eglencesiyle gerçek oldu. Gencin tüm arkadaslari davet edilerek, Bogazova Caddesi’nde bulunan bir sitenin bahçesinde eglence düzenlendi.

Organizasyona katilanlar çalan sarkilar esliginde eglendi. Eglencenin yani sira Durmus’a asker kinasi da yakildi. Yüzünde tebessüm olusan Ferdi Durmus’un mutlulugu yürekleri isitti. Ferdi’nin nesesine ortak olan anne ve babasi da duygu dolu anlar yasadi.

Sembolik asker eglencesinin kendisini çok duygulandirdigini söyleyen anne Yasemin Durmus, "Bir organizasyon düzenledik. Engelli birey olanlar, birçok farkli durumu olanlarin hepsi bu aniyi yasasin istedik. Özellikle de aileler için çok degisik bir duygu. Bütün çocuklar bizim gururumuz. Iyi ki böyle çocuklarimiz var" ifadelerini kullandi.

Baba Nadir Durmus ise "Oglumla gurur duyuyorum. Oglum benden asker eglencesi istedi. Arkadaslariyla beraber eglensin diye bu organizasyonu düzenledik" dedi.

Kaynak: İHA