Emniyet Müdürü Kurt, Özel Çocuklari Agirladi

Kilis Il Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, 10-16 Mayis Engelliler Haftasi münasebetiyle Vatan Özel Egitim Uygulama Okulu ögrencileri ve ögretmenlerini agirladi.

Emniyet Müdürü Kurt, Özel Çocuklari Agirladi
Engelliler Haftasi münasebetiyle makaminda agirladigi özel ögrencilerle yakindan ilgilenen Il Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, "Insanligin ortak bir sorunu olan engellilerimizi anlamak ve onlarla bütünlesmek toplum kurallarinin bir geregidir. Engelli vatandaslarimizin hayata daha kuvvetli tutunmasi, her alanda kendilerini gelistirip, yasama sevgilerini kaybetmemeleri için hepimizin üzerine düsen büyük sorumluluklari vardir. Kilis Emniyet Müdürlügü olarak bizlerde bu sorumluluk bilinci ile toplumun aktif birer bireyleri olarak gördügümüz engelli vatandaslarimizin daima destekçisiyiz. Ayrica unutmayalim ki hepimiz birer engelli adayiyiz. Onlara gösterilen veya gösterilmesi gereken saygi bir insanlik erdemidir. Bu duygu ve düsüncelerle Engelliler Haftasini kutluyor, sevgi ve selamlarimi sunuyorum" dedi.

Ziyarete gelen özel ögrencilere ve ögretmenlere çesitli hediyeler takdim eden Il Emniyet Müdürü Kurt, ögrenci ve ögretmenlerle birlikte hatira fotografi çektirdi.

Akabinde özel ögrencilere Çocuk Sube Müdürlügü ve Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü görevlileri tarafindan Emniyet Müdürlügü birimleri gezdirildi.
Kaynak: İHA