Dezavantajli Çocuklar Gönüllerince Eglendi

Inegöl Belediyesi, Milli Egitim Müdürlügü ve Hacer Salih Yildiz Ilkokulu is birligiyle ’Ben de çocugum, oynamak istiyorum’ sloganiyla düzenledigi Engelliler Haftasi etkinligi, renkli görüntülere sahne oldu.

Dezavantajli Çocuklar Gönüllerince Eglendi
Engelsiz bir sehir hayali ile çalismalarini sürdüren Inegöl Belediyesi, bu yil Milli Egitim Müdürlügü ve Hacer Salih Yildiz Ilkokulu is birligiyle ’Ben de çocugum, oynamak istiyorum’ sloganiyla özel bir etkinlik düzenledi.

Hikmet Sahin Kültür Parkinda düzenlenen eglence programinda, halk oyunlari gösterileri, siirler, aç kapiyi bezirgânbasi, eski minder, kutu kutu pense, yag satarim bal satarim, yakan top, çuval yarisi ve halat çekme gibi geleneksel çocuk oyunlarinin yani sira, ikramlarda bulunuldu. Belediye Baskani Alper Taban, “Takvimde islenmis olan belirli günler vesilesiyle programlar icra ediliyor. Ancak çocuklarimiz bizim için her zaman kiymetli. Bunlari bir güne sigdirmamiz mümkün degil. Sizlerin güzel, keyifli, nitelikli ve eglenceli vakit geçirmenizi istiyoruz. Bu sehirde yasayan tüm bireylerin yüzünün tebessüm etmesini istiyoruz. Tüm vatandaslarimizin birbirlerine karsi sevgiyle, saygiyla, hosgörüyle mukabele etmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA