Dalmis Beauty, Dudak Dolgusunda Dikkat Edilmesi Gerekenleri Açikladi

Dalmis Beauty isletmecisi ünlü modaci Mehmet Sait Dalmis, yüz güzelliginin ortaya çikmasinda dudaklarin büyük rol oynadigini belirterek dudak dolgusu hakkinda dikkat edilmesi gerekenleri açikladi.

Dalmis Beauty, Dudak Dolgusunda Dikkat Edilmesi Gerekenleri Açikladi
Dalmis Beauty isletmecisi ünlü modaci Mehmet Sait Dalmis, dolgun dudaklarin yüzün güzelliginin ortaya çikmasinda büyük rol oynadigini söyledi.

Yüzlerinin daha güzel görünmesini isteyen hanimlarin dudak dolgusu yaptirdigini vurgulayan Dalmis, “Dudaklar hyalüronik asit bazli dolgular kullanilarak hacim kazandirilir. Kullanilan dolgular ayni zamanda dudaga nem kazandirir. Kazanilan nem sayesinde ince kirisikliklar yok edildiginden daha genç bir görüntü elde edilir. Püf noktalar dikkate alinarak uygulanan dudak dolgusu muhtesem neticeler dogurur. Insan yüzü uyumlu olarak olusturulmustur. Zamanla kaybolan uyum, dudak dolgusu gibi küçük dokunuslarla yeniden kazandirilir. Dolgu yapilan dudaklar çok fazla hacim kazanirsa yüzün dogal dengesi bozulur. Dengeyi bozmadan estetik kazandirmak için yüz ve dudak dolgusunun uyumlu olmasi sarttir. Alt ve üst dudaklardaki uyumsuzluk da yüzde dengesiz bir görüntü olusturacaktir. Dolgu kanülle veya ignelerle dudaga enjekte edilir. Dudak kalbi denilen bölgeye yapilan enjekte dudaklara hacim kazandirarak sinirlarini belirginlestirir. Dudak kalbi, üst dudagin ortasiyla alt dudakta ona karsilik gelen alanin toplamidir. Insanlar yas aldikça yerçekiminin de etkisiyle dudaktaki kalp görüntüsü bozulmaya baslar. Dudaklarda düzlesme ve uzamalar meydana gelir. Kolajen kaybinin artmasi ve beraberinde azalan hiyalüronik asit nedeniyle dudaklar yön degistirir ve ince çizgiler olusur. Dudak dolgusu yapildiginda etkisi aninda görülür. Yapilan islem hastalarin yüzde 99’unda istenilen basariyi yakalar. Elde edilen güzel görünüm ömür boyu sürmez. Bu tür islemler sadece yetkili doktor tarafindan yapilmaktadir. Buna dikkat etmeniz gerekmektedir. Etkinlik süresi dolgu maddesinin kalitesi, özelligi ve uygulama miktari, dudagin yapisi, dudaktaki elastikiyet, kisinin yasina bagli olarak degisir. Dudak dolgusunun etki süresi 6 ila 12 ay arasinda degismektedir. Etkisi geçtikten sonra dolgunun tekrarlanmasi güzelligin devami adina önemlidir” dedi.

Kaynak: İHA