Çocuklarin Kavgasina Aileler Karisti Açiklamasi 2 Yarali

Antalya’da parkta kavga eden çocuklarin kavgasina aileler de dahil oldu. Kavgada taraflardan birisi, karsi taraftan iki kisiyi yol ortasinda öldüresiye darp etti. Ayakta dahi duramayan yaralilar ambulansla hastaneye kaldirilirken, 2 süpheli ise ekiplerce polis merkezine götürüldü.

Çocuklarin Kavgasina Aileler Karisti Açiklamasi 2 Yarali
Olay, Muratpasa ilçesi Köroglu Bulvari üzerinde saat 13.00 siralarinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, Kepez ilçesi Teomanpasa Mahallesi’ndeki bir parkta çocuklar kavga etti. Kavgaya daha sonradan müdahil ailelerden Hüseyin K. ile Fuat D., olay yerinden motosiklet ile kaçmaya basladi.

Peslerine yanindaki yegenleriyle birlikte takilan Deniz A. ise kaçan motosikletlileri bulvar üzerinde yakaladi. Deniz A., yanindaki arkadasiyla birlikte Hüseyin K. ve Fuat D.’yi darp etti.

"Uyuma sakin"

Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Darp edilen yaralilar, yerde baslarini tutarak ambulansin gelmesini bekledi. Yaralilarin yakinlari oldugu ögrenilen bir kadin ise sürekli onlarin yanina gelip, ’uyuma sakin’ diye uyarida bulundu. Bir süre sonra gelen saglik ekipleri, yaralilari ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldirdi.

Çocuklarin ifadesine de basvuran polis, Deniz A. ile yanindaki bir kisiyi polis merkezine götürdü.
Kaynak: İHA