Ceylan Karavil Park AVM'de Annelere Özel Etkinlik

Ceylan grup ve Karavil grup ortakliginda hayata geçen kiralama ve yönetimi ENS danismanlik tarafindan yapilan Ceylan Karavil Park, açildigi ilk günden itibaren düzenledigi birbirinden farkli etkinliklerle Diyarbakir ve bölge halkinin begenisini kazanmaya devam ediyor. 8 Mayis Anneler Günü’nde alisveris merkezi ziyaretçilerine özel bir etkinlikle av sahipligi yapti.

Ceylan Karavil Park AVM'de Annelere Özel Etkinlik
Güneydogu Anadolu bölgesinin en büyük alisveris merkezi Ceylan Karavil Park AVM’de 8 Mayis Anneler Günü’nde de annelerin destekçisi oldu. Anneler Günü çerçevesinde AVM’nin ortasinda sahne kuruldu. Sahnede, Çocuk Sagligi ve Hastaliklari uzmani, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmani, Kadin Hastaliklari ve Dogum uzmani ile diyetisyenlerden olusan alanlarinda uzman doktorlar ile söylesi düzenlendi.

Etkinlikte, anneler, anne adaylari ile söylesi yapildi. Etkinliklerden bir digeri ise, akustik performans oldu. Akustik performans etkinliginde anneler için hazirlanmis özel sarkilar, müzik dinletileri ile ziyaretçiler keyifli anlar yasadi.
Kaynak: İHA