Baskan Uysal Açiklamasi 'Sosyal Hizmetler Vazgeçilmezimiz'

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Adalya Vakfi Engelsiz Kafe’de düzenlenen Anneler Günü etkinliginde “Ucu bucagi sinirsiz, görev tanimi esnek sosyal hizmetlerimiz var. Bunu belediyeciligimizin vazgeçilmez parçasi olarak görüyoruz” dedi.

Baskan Uysal Açiklamasi 'Sosyal Hizmetler Vazgeçilmezimiz'
Baskan Uysal, Kadinin Sesi Dernegi ve Adalya Vakfi isbirligiyle 10 - 16 Mayis Engelliler Haftasi dolayisiyla düzenlenen Anneler Günü etkinligine katildi.

Engelsiz Kafe’deki etkinlikte Baskan Uysal’in esi Ümran Uysal da yer aldi.

Baskan Uysal, konusmasina “Kentimizi, dayanismaya ihtiyaci olan komsularimizla dayanisabildigimiz ölçüde iyi, uygar, olumlu, medeni olarak tarif ediyoruz. Iyi günde kötü günde, tasada ve kivançta birlikte olabildigimiz ölçüde kendimizi iyi hissediyoruz” sözleriyle basladi.



Bu çerçevede, Muratpasa Belediyesi olarak yaslilara, engellilere ve kadinlara 7 gün 24 saat esasiyla hizmet verdiklerini dile getiren Baskan Uysal, “Onun disinda farkli engel gruplarina yönelik çalismalarimiz var. Çevre çalismalarimiz, kadin ve aile çalismalarimiz, inovasyon ve egitimde firsat esitligi çalismalarimiz var. Ucu bucagi sinirsiz, görev tanimi esnek sosyal hizmetlerimiz var. Bunu belediyeciligimizin vazgeçilmez parçasi olarak görüyoruz” diye konustu.

Baskan Uysal’in konusmasinin ardindan Engelsiz Kafe’deki etkinlik engelli çocuklarin hep birlikte söyledigi türkülerle devam etti.
Kaynak: İHA