Baskan Sandal, Hemsehri Derneklerinin Bahar Kutlamalarina Katildi

Sivil toplum kuruluslariyla her firsatta bir araya gelen Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, hemsehri derneklerinin bahar kutlamalarina katilarak, Tuncelili, Eskisehirli, Çorumlu ve Giresunlu vatandaslarla bulustu, önemli mesajlar verdi. Baskan Sandal, "Sosyal demokrasi anlayisimizla her zaman yaninizdayiz" dedi.

Baskan Sandal, Hemsehri Derneklerinin Bahar Kutlamalarina Katildi
Sivil toplum kuruluslarinin bahari karsiladigi etkinliklerde, farkli sehir ve kültürlerden binlerce yurttasla bulusan Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, birlik ve dayanismanin önemine degindi. Yöresel lezzetlerin tanitildigi etkinliklerde tüm vatandaslara karanfil dagitan Baskan Sandal, Eskisehirli, Çorumlu, Giresunlu ve Tuncelili hemsehri dernekleri ile bulustu. Sandal, Türkiye’nin her kösesinden insanlarla Bayrakli’da uyum içinde yasamanin mutluluk verici oldugunu söyledi.



Dersimliler Kültür ve Dayanisma Derneginin davetinde konusan Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Bayrakli’da, Izmir’de farkli memleketlerden, farkli kültürlerden vatandaslarimizla bir arada, uyum içinde yasamanin mutlulugunu yasiyoruz. Sosyal demokrat anlayisin iktidarinda bu ahengi daha da artiracagiz. Hayati yeniden kurgulayacaksak, yeni bir sayfa açacaksak geçmis degil gelecekle ilgili seyler söylemek lazim. Bu ülkeye demokrasiyi; durusuyla, vicdaniyla, ahlakiyla getirebilecek tek lider Kemal Kiliçdaroglu’dur. Yürüdügü yolda kendisini yalniz birakmamak ve sonuna kadar yaninda durmak hepimizin asli görevidir. Genel baskanimizin dostlarina bir çagrisi var; ’ya bana katilin, ya önümden çekilin’ diyor. Bütün gücümüz ve irademizle her zaman yaninda olacagimiza söz veriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA